Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. február 3-9.

1; Most vasárnap: a szentmisék végén Balázs áldást osztunk. A délelőtti szentmise keretében gyertyaszentelési szertartást végezzük. Gyertyát hozhatnak is a kedves testvérek magukkal és itt is lehet majd szentelt gyertyát vásárolni. Az esti szentmise keretében a lourdes-i kilencedet kezdjük imádkozni, készülve az ünnepre. Az esti szentmise után, az elsővasárnapi csendes szentségimádási óra kezdődik a közösségi teremben, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Az elsőpéntekes idős, beteg testvéreket kivételesen szerda délelőtt keresem fel otthonaikban.

3; Elsőpéntek lesz a héten, ezen alkalomból egyéni szentségimádásra hívjuk a kedves testvéreket, reggel 8 és délután 4 óra között a közösségi termünkbe.Akik tudnak egy-egy óra szentségi felügyeletet vállalni, azokat tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. Délután 4 órától közös szentségimádás lesz, amelyen folytatódik a nagy kilenced általi előkészület az Eucharisztikus Kongresszusra. Az esti szentmise után gyónási lehetőséget biztosítunk.

4; Szombat: szeretettel várjuk délután 1 órára jegyes oktatásra azokat a fiatal párokat, akik az idei évben szeretnének házasságot kötni templomunkban. A bérmálkozásra készülő fiatalokat szeretettel várjuk este 6 órára a közösségi terembe a soron következő felkészítő alkalomra.

6; Házasság Hete: február 9-én, vasárnap a délelőtti szentmisére szeretettel hívunk minden házaspárt, egy közös ünnepi köszöntésre. Február 14-én, pénteken este Kerekegyházáról érkezik hozzánk a Kovács házaspár, mely estre külön szeretettel hívjuk a házaspárokat. Február 16-án, vasárnap az esti szentmisére szeretettel hívjuk a 2020-ban jubiláló házaspárokat, és azokat a kedves testvéreket is, akik özvegyként élik meg házassági jubileumukat. Tisztelettel kérjük a jubilálókat jelentkezzenek be a sekrestyében vagy a plébánián.

7; 2020. július 7-9. között Mariazell-i zarándoklatot szervezünk. Részletes program a templom hirdetőtábláján olvasható. Aki szeretne csatlakozni, jelentkezzen a plébánián vagy a sekrestyében.

Megszakítás