Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. február 24. – 2020. március 1.

1; Hétfőn este 6 órára szeretettel várjuk a plébániára felnőtt testvéreinket, akik a szentségek vételére készülnek.

2; A héten lesz hamvazószerda, mely a 16 és 60 év közöttiek részére szigorú böjti nap. Az este 5 órakor kezdődő szentmisére szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

3; A nagyböjti időszak lelki fegyelemének célja, hogy előkészítsen minket a húsvéti ünneplésre. Tisztelettel jelezzük a pénteki hústilalmat és a különféle engesztelési gyakorlatokat, melyekkel Isten iránti engedelmességünket és az önfegyelmünket fejezhetjük ki.

4; Pénteken este 5 órakor az igeliturgia után keresztúti ájtatosság lesz, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

5; Szombaton délelőtt 10 órára és délután 1 órára jegyes oktatásra hívjuk azokat a fiatal párokat, akik az idei évben kívánnak templomunkban házasságot kötni.

6; Szombaton este 6 órára szeretettel várjuk közösségi termünkbe a bérmálkozásra készülő fiatalokat.

7; Március 1-én, nagyböjt első vasárnapján szeretettel várjuk az elsőáldozókat és szüleiket a 9 órai szentmisére, és az utána következő előkészítő alkalomra.

8; Jövő vasárnap az esti szentmise után csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

9; Tisztelettel jelezzük, hogy a plébánia irodai szolgálatában (hétfő és szerda, 8-12 óra között) Szabadszállási Zoltánné Vlocskó Anikó lesz a kedves testvérek segítségére.

10; Isten éltesse mindazokat a kedves testvéreket, akik február hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás