Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. február 10-16.

1; Házasság Hete alkalmából most vasárnap a délelőtti szentmisére szeretettel hívunk minden házaspárt, egy közös ünnepi köszöntésre.

2; Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe, hogy kedden és szerdán, 9-13 óra között, véradás lesz a kiskőrösi Művelődési Központban.

3; Csütörtök este 6 órára szeretettel várjuk a felnőtt szentségi felkészítőre járó testvéreket a plébániára.

4; Pénteken este Kerekegyházáról érkezik hozzánk Halák Ferenc és felesége Kovács Elza, mely estre külön szeretettel hívjuk a házaspárokat, természetesen mindenkit örömmel látunk.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű evangélikus vőlegény Békési János,Békési János és Kósa Erzsébet fia, valamint a kiskunhalasi születésű római katolikus menyasszony Kántor Nikolett,Kántor Mihály és Tóth Annamária leánya között. Tisztelettel kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért.

6; Jövő vasárnap délelőtt gitáros szentmise lesz, melyre szeretettel hívunk mindenkit.

7; Jövő vasárnap az esti szentmisére szeretettel hívjuk a 2020-ban jubiláló házaspárokat, és azokat a kedves testvéreket is, akik özvegyként élik meg házassági jubileumukat. Tisztelettel kérjük a jubilálókat jelentkezzenek be a sekrestyében vagy a plébánián.

8; 2020. július 7-9. között Mariazell-i zarándoklatot szervezünk. Részletes program a templom hirdetőtábláján olvasható. Aki szeretne csatlakozni, jelentkezzen a plébánián vagy a sekrestyében.

Megszakítás