Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. december 14-20.

1; Adventi időszakban hétfőtől – péntekig hajnal 6 órakor vannak a roráté szentmisék, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Plébánia Hivatalban hétfőn és szerdán, 8-12 óra között vásárolhatók: lelki könyvek, szentírás, különféle ajándékok, kalendáriumok, falinaptárak, karitász gyertyák, Böjte Csaba atya féle naptár.

3; December 15-től a szentmisékhez kapcsolódóan, naponta közösen imádkozzuk a Szállást keres a Szent Család ájtatosságot.

4; Akik szeretnék tartós élelmiszerrel támogatni szegényebb testvéreinket, december 15-ig leadhatják adományaikat a sekrestyében vagy a plébánián.

5; Mivel az idei évben a plébánia konyháján nem tudunk közös mézeskalács készítést rendezni, viszont a karácsonyfánkat szeretnénk majd feldíszíteni, így jött a következő gondolat: aki odahaza családilag készít mézeskalácsot és erről megoszt a plébánia facebook csoportján egy-két képet, valamint néhány mézeskalácsot felajánl nekünk szerda estig, azoknak hálánk jeléül név szerint és egy közös tablókép formájában is köszönetet mondunk.

6; Pénteken keresem fel otthonaikban, azokat a kedves testvéreket, akik az ünnep előtt szeretnének szentségekhez járulni. Tisztelettel kérjük a családtagokat, szíveskedjenek jelezni, kik szeretnének szentségekhez járulni.

7; December 19-én, szombaton adventi lelki délután keretében, 14 órától gyónási lehetőséget biztosítunk, 15 órától közös rózsafüzér imádság, 16 órától szentségimádás, és 17 órától Kulai Attila kiskunmajsai káplán atya újmiséje lesz templomunkban. Mindenkit szeretettel kérünk, a délután folyamán végezze el az ünnep előtti szentgyónását. Vendég atya is fog gyóntatni. Ez lesz a Ferenc pápa által meghirdetett Szent József Év első egyházközségi programja.

8; Hálásan köszönjük a Magyar Vöröskereszt, valamint a Penny Áruház adta lehetőséget és az önkéntesek szolgálatát, akik pénteken és szombaton az áruháznál segítettek a tartósélelmiszer adományok gyűjtésében.

Megszakítás