Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. augusztus 31. – 2020. szeptember 6.

1; Szeretettel várjuk a plébánián,hétfőn este 7 óráraa bérmálásra készülő felnőtteket. Az énekkar tagjainak tisztelettel jelezzük, hétfőn este 7 órakor énekpróba.

2; A jövő héttől hétfőn, kedden és szerdánként este 6 órakor lesznek a szentmisék, csütörtökönként nem lesz. Szerdán az esti szentmise után tisztelettel várjuk a következő megbeszélésre mindazokat, akik templomunk díszítésében, takarításában a közösség segítségére tudnak lenni.

3; Pénteken kivételesen reggel 8 órakor lesz a szentmise. Elsőpéntek lévén egész napos szentségimádás lesz a közösségi teremben. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, szíveskedjenek jelentkezni a sekrestyében. Este 6 órakor közös szentségimádás lesz, melyen a nagykilenced záró alkalmát tartjuk. Pénteken délután 5 órára szeretettel hívják a kedves testvéreket Komjáti Anett festőművész kiállításának megnyitójára a kiskőrösi Művelődési Központba. Ugyanitt, ugyanezen a napon Adagio zenés, irodalmi műsor lesz este fél 6-tól, melyre a jegyeket a Művelődési Központban lehet megvásárolni.

4; Szeptember 5-én, szombaton az este 6 órai szentmise után nyitjuk meg Kunhegyesi Feró grafika kiállítását itt a templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat szombaton este 7 órára tisztelettel várjuk a közösségi terembe.

5; Jövő vasárnap délelőtt 9 órakor lesz Főtisztelendő Bergmann János nagyprépost atya gyémántmiséje templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk és várunk. Ez lesz egyben terményhálaadó szentmisénk is. Akik szeretnének hozzájárulni terményadományaikkal az oltárhoz, szombat délelőtt 8 és 10 óra között adhatják le a templomban. Szentmise után tisztelettel várom az elsőáldozó gyerekek szüleit egy megbeszélésre. Az esti szentmise után csendes, egyéni szentségimádás lesz a templomban.

6; „Az Országos Tiszti Főorvosi Szolgálat a járványügyi helyzet bizonytalansága miatt ez évben nem támogatja a Vodicai-Máriakönnyei búcsú megrendezését. Fentiek értelmében – mivel a járványügyi előírások nem betarthatók- a Kalocsai Érseki Hatóság jóváhagyásával idén kivételesen elmarad az idei Máriakönnyei-Vodicai búcsú.” 

7; Szeptember 12-én, szombaton nyitott templomok éjszakáját tartunk, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Az esti szentmise után ifj. Turán István tart nekünk előadást templomunkról, egyházközségünkről. Majd torony és templompadlás látogatás, orgonaismertetés, templomi kvíz, kötetlen beszélgetés várja a kedves testvéreket. Akik a kvíz versenyben szeretnének részt venni, néhány fős csoportba tömörülve, szeptember 3-ig jelentkezzenek.

8; Szeptember 13-án, délelőtt 10 és este 6 órakor lesznek szentmisék. A délelőtti szentmise tanévnyitó és elsőáldozás, melyre nagy szeretettel hívjuk az elsőáldozók családtagjait és a hittanos gyerekeket. A kedves testvérek lehetőség szerint az esti szentmisén vegyenek részt.

9; Hálásan köszönjük a templom díszítésére felajánlott virágokat és a díszítésben nyújtott segítséget.

10; Isten éltesse a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás