Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. augusztus 3-9.

1; A jövő héten – szerda és vasárnap kivételével – a szentmisék reggel 8 órakor lesznek.

2; Elsőpéntek lévén,a reggeli szentmise után szentségkitétel lesz a közösségi teremben, és egész nap egyéni szentségimádásra lesz lehetőség. Akik szívesen vállalnának egy óra felügyeletet, szíveskedjenek jelentkezni a sekrestyében. Este 6 órától közös szentségimádás és a nagykilenced imádkozása lesz a közösségi teremben, amelyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

3; Tisztelettel jelezzük a testvéreknek, hogy augusztus 11-12-én, a kiskőrösi Művelődési Központban véradásra lesz lehetőség, 9-13 óra között.

4; Augusztus 15-én, szombaton délelőtt 10 órakor papszentelés lesz a kalocsai Főszékesegyházban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

5; Augusztus 19-én, szerdán este 7 órakor a Magyar Continental Singers ad koncertet a templomunkban, vagy a plébániakertben, az aktuális időjárásnak megfelelően. Melyre már most szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

6; Terveink szerint szeptember 20-án, vasárnap délelőtt 10 órakor lesz a bérmálás szentségének ünnepélyes kiszolgáltatása templomunkban. Felnőtt testvéreinknek, akik már régebb óta készülnek a szentség vételére, augusztus 10-én, hétfőn este 7 órakor lesz közös találkozó a plébánián, melyre szeretettel hívjuk őket.

7; Hálásan köszönjük a templom díszítésére felajánlott virágokat és a díszítésben nyújtott segítséget, a plébánia udvarán található öntözőrendszer javítását.

Megszakítás