Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2020. augusztus 17-23.

1; Bérmálásra készülő felnőtt testvéreinknek hétfőn este 6 órakor lesz közös találkozó a plébánián, melyre szeretettel hívjuk őket. Az énekkar tagjainak tisztelettel jelezzük, hogy hétfőn este 6 órakor énekpróbára várja őket a kántor úr a közösségi terembe.

2; A bérmálkozásra készülő fiatalokat kedden este 6 órára tisztelettel várjuk a közösségi terembe.

3; Augusztus 19-én, szerdán este 7 órakor a Magyar Continental Singers ad koncertet a templomunkban, vagy a plébániakertben, az aktuális időjárásnak megfelelően. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves testvéreket.

4; Augusztus 20-án, Szent István király és az államalapítás ünnepén, felekezeti hovatartozástól függetlenül mindenkit szeretettel hívunk a reggel 9 órakor kezdődő ünnepi szentmisénkre, majd az azt követő városi megemlékezésre. Megfelelő időjárás esetén a katolikus templom melletti téren, eső esetén a templomban leszünk.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a bonyhádi születésű római katolikus vőlegény Balázs István, Balázs István és Hujber Erzsébet fia, valamint az evangélikus menyasszony Gologi Tímea, Gologi Barnabás és Soltész Mária leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak a párért, hogy Isten áldása erősítse meg őket.

6; Szeptember 5-én, szombaton az este 6 órai szentmise után nyitjuk meg Kunhegyesi Feró grafika kiállítását itt a templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

7; Szeptember 12-én, szombaton nyitott templomok éjszakáját tartunk, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Az esti szentmise után ifj. Turán István tart nekünk előadást templomunkról, egyházközségünkről. Majd torony és templompadlás látogatás, orgonaismertetés, templomi kvíz, kötetlen beszélgetés várja a kedves testvéreket. Akik a kvíz versenyben szeretnének részt venni, néhány fős csoportba tömörülve, szeptember 3-ig jelentkezzenek a sekrestyében vagy a plébánián.

8; Szeptember 13-án, vasárnap délelőtt 10 órakor lesz az elsőáldozás. Szeptember 6-án, vasárnap 10 órakor szülői megbeszélést tartunk a templomban. Szeptember 12-én, szombaton 9-16 óra között, közös lelki felkészülés lesz, melyen minden elsőáldozóknak kötelező részt venni.

9;  Hálásan köszönjük a templom díszítésére felajánlott virágokat és a díszítésben nyújtott segítséget. A közösségi terem takarítását, a felajánlott 4 darab széket, valamint a vasalás szolgálatát.

Megszakítás