Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. szeptember 9-15.

1; Kiss Ernő atya hálásan köszöni az imádságaikat, ő maga is imádkozik a kiskőrösiekért. Teréz nővérrel közösen tisztelettel jelzik, hogy amint a műtéti sebek teljesen begyógyulnak, és már nem szükségeltetik a steril környezet biztosítása, szeretettel fogadják majd a látogatókat, addig viszont türelmet kérnek.

2; Tisztelettel jelezzük mindenkinek, hogy a jövő héttől kezdődően a plébánia hétfőn és szerdán, 8-12 óra között kereshető fel hivatali ügyintézés céljából. Természetesen egyházi hozzájárulást fizetni és szentmisét rendelni továbbra is lehet a szentmisék előtt vagy után a sekrestyében is.

3; Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve „Uram, taníts minket imádkozni” címmel, 12 alkalmas szentségimádás iskoláját tartunk templomunkban kedden esténként. A következő alkalom kedden este 6 órakor szentmisével kezdődik, amely után tanítás hangzik el és végül szentségimádással zárul. Mindenkit szeretettel hívunk.

4; A jövő héttől kezdődően szerdai napokon lesznek, csütörtökönként viszont nem lesznek szentmisék. Megértésüket hálásan köszönjük.

5; Szeptember 14-én, most szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise.

6; Szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe, hogy jövő vasárnap délelőtt fél 11-kor, körmenettel kezdődik Páhin a templom búcsúi szentmiséje, mely egyben dr. Finta József általános helynök atya ezüstmiséje is.Mindenkit szeretettel hívnak.

7; A csehországi kirándulásunk fennmaradt 29.000 forintos önköltségét, jövő vasárnap estig lehet befizetni a plébánián vagy a sekrestyében.

8; Szeptember 20-án, péntek délután 5 órára, szeretettel hívjuk a templomba azokat a középiskolás korú fiatalokat, akik bérmálkozni szeretnének.

9; Szeptember 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor megbeszélést tartunk a templomban az általános iskola 4. osztályos gyermekek szülei részére az elsőáldozással kapcsolatban. Szeretettel hívjuk és várjuk őket.

Megszakítás