Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. szeptember 30. – 2019. október 6.

1; Szeptember 30-tól, azaz holnaptól, az esti szentmisék kezdési időpontja hétköznap és vasárnap is 5 órára változik. Azokat a felnőtt testvéreket, akik korábban nem részesültek a szentgyónás szentségében, nem voltak elsőáldozók, kimaradt az életükből a bérmálás szentségében való részesedés, vagy szeretnének a katolikus hitre térni, szeretettel hívjuk a felnőtt szentségi felkészítő alkalmainkra. Az első alkalom szeptember 30-án, hétfőn este 7 órakor kezdődik a plébánián.

2; Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentségimádás iskolájának következő alkalmára kedden este 5 órára ide a templomba. Szentmisével kezdjük, utána tanítás következik és végül szentségimádással zárul.

3; Október hónapban az esti szentmisék után közösen imádkozzuk a rózsafüzért a Szűzanya tiszteletére, amely alkalmak közül legalább egyre, minden kedves testvérünket tisztelettel hívjuk. Október 7-én, hétfőn délután 3 és 5 óra között, egy közös sétára hívjuk a kedves testvéreket, amely alatt a rózsafüzért imádkozzuk a város lakóiért. A templomtól indulunk, és ide érünk vissza az esti szentmisére.

4; Szerdán az esti szentmise és rózsafüzér után Közösségfejlesztés és hagyományőrzés címmel előadás lesz a közösségi termünkben. Mindenkit tisztelettel és szeretettel hívunk és várunk.

5; A héten lesz elsőpéntek. Reggel 8 órától egyéni szentségimádási lehetőség lesz a közösségi teremben, amelyhez tisztelettel kérnénk a segítségüket a szentségi felügyelet biztosításában. Akik tudnak egy-egy órát vállalni, a sekrestyében jelentkezzenek, hálásan köszönjük.

6; Szombaton délután fél 4-re, szeretettel hívjuk és várjuk a ministráns gyerekeket, valamint azokat, akik eddig ugyan nem ministráltak, de örömmel jönnének közelebb az oltárhoz, hogy Jézust szolgálják.

7; A középiskolás bérmálkozó csoportot szeretettel várjuk a szombat esti szentmise után a templomba.

8; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű római katolikus vőlegény Szabó Sándor, Szabó Sándor és Szabó Irén fia, valamint a szegedi születésű evangélikus menyasszony Völgyesvári Zsanett, Völgyesvári Sándor és Domonyi Éva leánya között. Kérjük a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket a kölcsönös szeretetben.

9; Sok szeretettel hívja a Vándor Evangélium Imakörök országos vezetősége a kedves testvéreket közös évadnyitó hálaadó szentmisére és az azt követő, agapéval egybekötött kötetlen beszélgetésre, melynek helyszíne és időpontja: 2019. október 20. vasárnap, 10:45, a Krisztus Légiója Kongregáció budapesti rendháza. A külön autóbusz ezen a napon negyed 8-ra várja a kiskőrösi jelentkezőket a templom előtt. Jelentkezni október 6-a estig lehet a sekrestyében vagy a plébánián. Az útiköltség 3.000Ft fejenként. Az agapéhoz szívesen fogadják a hozzájárulást, akár néhány szelet süteménnyel is.

Megszakítás