Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. szeptember 23-29.

1; Most vasárnap az esti szentmise után, körülbelül 7 órára, szeretettel hívjuk a jelenlegi és a csatlakozni vágyó Vándor Evangélium Imaközösségek tagjait egy közös megbeszélésre a plébánia közösségi termébe.

2; Szeretettel hirdetjük, hogy a szentségimádás iskolájának soron következő alkalmát kedden este 6 órakor szentmisével kezdjük, amely után tanítás következik és végül szentségimádással zárul. Mindenkit szeretettel hívunk.

3; A csehországi kirándulásunkra jelentkezett testvéreknek tisztelettel jelezzük, hogy csütörtök hajnal háromnegyed 4-kor találkozunk a városháza mögötti buszmegállóban.Senki ne felejtse otthon a biztosítását, legalább egy hivatalos papírját, gyógyszereit és az őszi időnek megfelelő öltözékét.

4; Szombaton délután 4 órára, szeretettel hívjuk és várjuk a ministráns gyerekeket, valamint azokat, akik eddig ugyan nem ministráltak, de örömmel jönnének közelebb az oltárhoz, hogy Jézust szolgálják.

5; Jövő hétvégén lesz Szentírás vasárnapja. Akik szeretnék, a 9 órai szentmisére hozzák magukkal a családi Bibliát. A szentmise keretében megszenteljük az elhozott Szentírásokat, hogy az otthoni olvasás közben, a Szentlélek vezérelje az olvasókat, és az Isten Igéje által felismerjék Istent, és az Ő irgalmas szeretetét.

6; Azokat a felnőtt testvéreket, akik korábban nem részesültek a szentgyónás szentségében, nem voltak elsőáldozók, kimaradt az életükből a bérmálás szentségében való részesedés, vagy szeretnének a katolikus hitre térni, szeretettel hívjuk a felnőtt szentségi felkészítő alkalmainkra. Az első alkalom szeptember 30-án, hétfőn este 7 órakor lesz a plébánián.

Megszakítás