Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. szeptember 16-22.

1; Hétfőn az esti szentmise után – a közös szolgálat reményében – szeretettel várja a kántor úr az énekkar tagjait, és mindazokat, akik szívesen csatlakoznának a csoporthoz, a plébánia közösségi termébe az őszi első énekpróbára.

2; Szeretettel hirdetjük, hogy a szentségimádás iskolájának soron következő alkalmát kedden este 6 órakor szentmisével kezdjük, amely után tanítás következik és végül szentségimádással zárul. Mindenkit szeretettel hívunk.

3; A bérmálkozásra jelentkező középiskolás fiatalokat, szeretettel hívjuk péntek délután 5 óráraa templomba az első közös megbeszélésre.

4; Pénteken férfi imaórát tartunk, az esti szentmise után. Minden kedves férfi testvérünket szeretettel hívjuk a plébánia közösségi termébe.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű kereszteletlen vőlegény Harcos Károly, Harcos Károly és Lengvári Mária fia, valamint a szegedi születésű Szvetnyik Brigitta, római katolikus menyasszony, Szvetnyik Ferenc és Hasziló Ibolya leánya között. Tisztelettel kérjük a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg a szeretet egységében.

6; Jövő vasárnap délelőtt 10 órakormegbeszélést tartunk a templomban az általános iskola 4. osztályos, vagy felső tagozatos gyermekek szülei részére az elsőáldozással kapcsolatban. Szeretettel hívjuk és várjuk őket.

7; A jövő vasárnap esti szentmise után, körülbelül 7 órára, szeretettel hívjuk a jelenlegi és a csatlakozni vágyó Vándor Evangélium Imaközösségek tagjait egy közös megbeszélésre a plébánia közösségi termébe.

8; Hálás szívvel köszönjük Titl Péternek, a templom előterének kifestését, megszépítését.

Megszakítás