Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. október 7-13.

1; Most vasárnap az esti szentmise előtt, délután 4 órától szentségimádást tartunk, amelyen elimádkozzuk az oltáriszentség rózsafüzért. Mindenkit szeretettel hívunk.

2; Hétfőn délután 3 és 5 óra között, egy közös sétára hívjuk a kedves testvéreket, amely alatt a rózsafüzért imádkozzuk a város lakóiért. A templomtól indulunk, és ide érünk vissza az esti, 5 órai szentmisére.

3; Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentségimádás iskolájának következő alkalmára kedden este 5 órára ide a templomba. Szentmisével kezdjük, utána tanítás következik és végül szentségimádással zárul.

4; Szerdán az esti szentmise és rózsafüzér után Közösségfejlesztés és hagyományőrzés címmel előadás lesz a közösségi termünkben. Mindenkit tisztelettel és szeretettel hívunk és várunk.

5; Szombaton délután fél 4-re ide a templomba, szeretettel hívjuk és várjuk a ministráns gyerekeket, valamint azokat, akik eddig ugyan nem ministráltak, de örömmel jönnének közelebb az oltárhoz, hogy Jézust szolgálják.

6; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű római katolikus vőlegény Torgyik Tamás, Torgyik Zoltán és Rátkai Ildikó fia, valamint a kecskeméti születésű római katolikus menyasszony Csővári Melinda, Csővári Mihály és Ficsor Mária leánya között. Kérjük a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket a kölcsönös szeretetben.

7; A középiskolás bérmálkozni vágyó fiatalokat, szeretettel várjuk a szombat esti szentmise és rózsafüzér után, este fél 7-re a templomba.

8; Jövő vasárnap délelőtt gitáros, ifjúsági énekes szentmise lesz, melyre külön nagy szeretettel hívjuk a gyerekeket. Szintén jövő vasárnap az esti szentmisén ünnepélyesen megkoronázzuk a Fatimai Szűz Máriát ábrázoló szobrunkat, erre az alkalomra szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

9; Sok szeretettel hívja a Vándor Evangélium Imakörök országos vezetősége a kedves testvéreket közös évadnyitó hálaadó szentmisére és az azt követő, agapéval egybekötött kötetlen beszélgetésre, melynek helyszíne és időpontja: 2019. október 20. vasárnap, 10:45, a Krisztus Légiója Kongregáció budapesti rendháza. A külön autóbusz ezen a napon negyed 8-ra várja a kiskőrösi jelentkezőket a templom előtt. Jelentkezni október 6-a, most vasárnap estig lehet a sekrestyében vagy a plébánián. Az útiköltség 3.000Ft fejenként. Az agapéhoz szívesen fogadják a hozzájárulást, akár néhány szelet süteménnyel is.

Megszakítás