Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. október 21-27.

1; Most vasárnap országos gyűjtést tartunk a missziókban élő és szolgálatot teljesítő testvéreink javára. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

2; Hétfőn este a szentmise és a rózsafüzér után imaalkalmat tartunk a plébánián, melyre szeretettel hívom a férfitestvéreket.

3; Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentségimádás iskolájának következő alkalmára kedden este 5 órára ide a templomba.

4; Szerdán az esti szentmise és rózsafüzér után Közösségfejlesztés és hagyományőrzés címmel előadás lesz a közösségi termünkben. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

5; Akik jelentkeztek az édesapák és gyermekeik október 26-ai túrájára, azoknak jelezzük, hogy reggel 8 órakor indulunk a templom elől. Mindenki hozzon magával egész napra enni, innivalót, időjárásnak megfelelő öltözéket, túracipőt, esőkabátot, és ha kell gyógyszert. Este 7 óra körül fogunk hazaérkezni.

6; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a budapesti születésű római katolikus vőlegény Lantos Szabolcs, Lantos Zoltán és Pintér Anita fia, valamint a kecskeméti születésű római katolikus menyasszony Szabó Nikolett, Szabó Ferenc és Romfa Mária Terézia leánya között. Tisztelettel kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak a fiatal párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti szeretetben.

7; A bérmálkozási felkészítőre jelentkezett középiskolás fiatalokat szeretettel várjuk szombat este 7-re a plébánia közösségi teremébe.

8; Hálásan köszönjük minden érintettnek Ernő atya temetésén, valamint a templom takarításában nyújtott segítségét.

9; Az idei évben is végzünk sírszentelési szertartásokat. November 1-én, pénteken délután 1 órakor az evangélikus, délután 2 órakor pedig a katolikus temetőben. A temetői ájtatosságot november 1-én, pénteken délután 3 órakor tartjuk a katolikus temetőben, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

10; November 1-én, pénteken este 5 órakor itt a katolikus templomban megemlékező szentmisét mutatunk be minden elhunyt testvérünkért, akik a tavalyi év november 1-e óta kísértünk utolsó útján végső nyughelyére. Szeretettel hívjuk erre az alkalomra azokat a kedves testvéreket, akik az elmúlt egy évben búcsúztak valamely családtagjuktól, kedves barátjuktól. Imádkozzunk és emlékezzünk közösen szeretteinkre.

Megszakítás