Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. október 14-20.

1; Most vasárnap az esti szentmisén koronával ékesítjük a Fatimai Szűz Mária szobrunkat. Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Hétfőn este 6 órára szeretettel hívom a plébániára a szentségi felkészítőre jelentkezett felnőtt testvéreket.

3; Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a szentségimádás iskolájának következő alkalmára kedden este 5 órára ide a templomba. Szintén kedden este fél 8-ra szeretettel várom a képviselő testületünk tagjait a plébániára egy rövid megbeszélésre.

4; Szerdán az esti szentmise és rózsafüzér után Közösségfejlesztés és hagyományőrzés címmel előadás lesz a közösségi termünkben. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

5; Tisztelettel kérjük azokat a kedves testvéreket, akiknek van lehetőségük és tudnak, pénteken délelőtt 9 órától segítsenek nekünk a templom őszi nagytakarításában. Előre is hálásan köszönjük, és külön meglepetéssel várjuk őket.

6; Szombaton délelőtt 10 órától a rózsafüzért imádkozzuk itt a templomban Kiss Ernő atya lelki üdvéért, majd 11 órától szentmisét mutatunk be érte. A búcsúztató és a beszentelési szertartás után, közösen kísérjük végső nyughelyére a kiskőrösi katolikus temetőbe. Tisztelettel kérjük, hogy minél többen vegyünk részt a szertartáson. Ezen a napon külön esti szentmise már nem lesz.

7; Szeretettel hívjuk a ministráns gyerekeket és azokat, akik szívesen jönnének Jézust szolgálni szombaton délután fél 4-re a plébánia közösségi termébe.

8; A bérmálkozási felkészítőre jelentkezett középiskolás fiatalokat szeretettel várjuk szombat este fél 7-re a plébánia közösségi teremébe.

9; Akik jelentkeztek a Vándor Evangélium Imakörök országos évadnyitó szentmiséjére, azoknak tisztelettel jelezzük, hogy október 20-án, vasárnap reggel negyed 8-kor gyülekező a kiskőrösi katolikus templomban. Az útiköltség 3.000Ft fejenként, amit a buszon kell majd befizetni. Az agapéhoz szívesen fogadják a szervezők a hozzájárulást, akár csak néhány szelet süteményt is.

10; Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a missziókban élő és szolgáló testvéreink javára. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

11; Akik jelentkeztek az édesapák és gyermekeik október 26-ai túrájára, azoknak jelezzük, hogy reggel 8 órakor indulunk a templom elől. Mindenki hozzon magával egész napra enni, innivalót, időjárásnak megfelelő öltözéket, túracipőt, esőkabátot, és ha kell gyógyszert. Este 7 óra körül fogunk hazaérkezni.

Megszakítás