Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. november 25. – 2019. december 1.

1; Most vasárnap országos gyűjtést szervez egyházunk a karitász támogatása céljából. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

2; Kedden reggel 8 órakor lesz szentmise.

3; Szerdán este 6 órakor folytatódik Közösségfejlesztés és hagyományőrzés című előadássorozatunk a közösségi termünkben, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

4; Péntek – szombat – vasárnap az izsáki karitász csoport, gyűjtést szervez a TESCO áruháznál az Izsákon élő, rászoruló emberek részére.

5; Szeretettel hívjuk a gyerekeket szombaton délelőtt 9 és 12 óra között a közösségi termünkbe adventi koszorúkészítésre. Mindenki hozzon magával koszorú alapot és négy gyertyát, a díszítéshez szükséges kellékeket biztosítjuk.

6; A középiskolás bérmálkozó fiatalokat szeretettel várjuk szombaton este 6 órakor a plébánia közösségi termébe.

7; Adventi gyertyagyújtások az idén is lesznek a főtéren advent minden vasárnapján este fél 5-kor, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

8; Karácsony előtti tartós élelmiszergyűjtés szervezünk. Akik szeretnék a kiskőrösi szegényebb körülmények között élő embertársainkat segíteni, élelmiszeradományaikat december 15-ig leadhatják a sekrestyében vagy a plébánián.

9;  Isten éltesse a november hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás