Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. március 25-31.

1; Hétfőn lesz Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe. Az esti 5 órai szentmise keretében lelki adoptációs ígérettételt lehet tenni, majd a szentmise után 1000 Üdvözlégy elimádkozásával köszöntjük az angyallal együtt Máriát. Az imagyakorlathoz tisztelettel kérnénk 20 önkéntest, hogy jelentkezzen a sekrestyében.

2; Kedden délelőtt 9 órakor lesz szentmise templomukban, melyet az esperesi kerület papjai mutatnak be közösen. Az igehirdetést Kiss Ernő atya fogja végezni. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk.

3; Nagyböjtben, kedden és pénteken a szentmise után keresztúti ájtatosságot végzünk, melyre szeretettel hívjuk minden kedves testvérünket.

4; Hálásan köszönjük Kovács Zoltánnak, Somogyi Szabolcsnak és mindenkinek a templombúcsún nyújtott bárminemű szolgálatát.

5; Április 1-én és 2-án templomunkban reggel 8 órakor lesz szentmise. Április 4. csütörtöktől az esti szentmisék 18, azaz este 6 órakor fognak kezdődni.

6; Közös nagyböjti lelkigyakorlat lesz a keceli esperes kerület hívei részére április 1 és 3 között. A lelkigyakorlatos szentmisék és szentbeszédek 18 órakor kezdődnek az akasztói katolikus templomban, melyeket Barsi Balázs ferences atya vezet. Azon hívek számára, akiknek a kiutazás nem megoldható, külön autóbuszt indítunk a kiskőrösi katolikus templom elől, mindhárom este fél 5-kor. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk.

7; Egyházközségünkben nagyböjti lelki nap lesz április 06-án, szombaton, melyet Ruskó Norbert atya fog vezetni. Szeretettel hívjuk a kedves híveket. A nap délután 4 órakor egy közös szentmisével zárul, amelyen kiszolgáltatjuk a betegek szentségét. Aki szeretne ezen a napon részt venni, március 31-ig jelentkezzen a sekrestyében vagy a plébánián 1.000Ft költség befizetésével.

8; Egyházközségünk zarándoklatot tervez Csehországba, 2019.09.26-29. Jelentkezni a plébánián személyesen, vagy a 78/312-323 –as telefonszámon lehet 06.15-ig vagy a létszám beteltéig.

9; „Hozz Te is tartós élelmiszert a templomba március 24-31. között!” Idén is van lehetőség, a Karitász szervezésében rászoruló testvéreink megsegítésére az országos tartós élelmiszergyűjtés keretében. Felajánlásaikat előre is hálásan köszönjük.

10; Március 31-én, Nagyböjt IV. vasárnap 9 órakor gitáros szentmise lesz. Az esti szentmise után szeretettel hívjuk a kedves testvéreket, a plébánia közösségi termében tartandó bibliaórára.11; Április 7-én a Kossuth és a Katolikus rádió templomunkból közvetít szentmisét. A szentmise ezen a vasárnapon délelőtt 10 órakor fog kezdődni. Minden kedves testvérünket nagy szeretettel hívjuk erre az alkalomra.

Megszakítás