Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. május 27. – 2019. június 2.

1; Május 26-án, 19 órakor Prokop Mária tart előadást Soltvadkerten a katolikus templomban. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a szervezők.

2; Kedden az esti szentmise és litánia után, filmklubot tartunk a plébánia közösségi termében. Mindenkit szeretettel hívunk erre az alkalomra.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kecskeméti születésű Mikulás Milán római katolikus vőlegény, Mikulás István és Pesti Jolán fia, valamint a kiskunhalasi születésű Barna Nikolett római katolikus menyasszony, Barna Péter és Kispataki Mónika leánya között. Kérem, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti szeretetben.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kecskeméti születésű Kazacsay László római katolikus vőlegény, Dr Kazacsay László Károly és Reiner Zsuzsanna fia, valamint a kiskunhalasi születésű Judák Laura Erzsébet római katolikus menyasszony, Judák Zsolt József és Bublik Kriszta Katalin leánya között. Kérem, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti szeretetben.

5; Június 10-én, pünkösdhétfőn, Egyházmegyei családi nap lesz Kiskunhalason, melyre mindenkit szeretettel hívnak és várnak. Templomunkban ezen a napon reggel 8 órakor lesz szentmise.

6; Június 16-án, vasárnap ökumenikus családi nap lesz városunk főterén, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Ezen a napon csak reggel 8 órakor lesz szentmise templomunkban.

7; Az idei nyáron is megrendezésre kerül a Bárka tábor. Június 24-28 között lesz a plébánia udvarán, reggel 8 órától 12 óráig. Várjuk a 7-12 éves gyermekek jelentkezését a sekrestyében, vagy pedig a plébánia irodáján.

8; Hittanos tábort hirdetünk az általános iskolás gyermekek számára július 1-5 között a plébánián. Érdeklődni és jelentkezni a plébánián vagy pedig a sekrestyében lehet.

9; Isten éltesse a kedves testvéreket, akik május hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás