Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. június 3-9.

1; Most vasárnap délután 5 órától közös szentségimádás lesz a templomban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Kedden az esti szentmisét magyar hazánkért ajánljuk fel. Este 7 órakor trianoni megemlékezés lesz az országzászlónál. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a szervezők.

3; Szerdán este 7 órakor az evangélikus templomban ad koncertet városunk kórusa, az Exaudi kamarakórus. Mindenkit szeretettel hívnak erre az alkalomra.

4; Június7-én, pénteken reggel 8 órakor lesz a szentmise templomunkban. Ezen a napon délelőtt 9 óra és délután 1 óra között szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyre tisztelettel kérünk önkéntes szentségőrzőket és a délelőtt folyamán mindenkit szeretettel hív Jézus.

5; Június 7-8. között rendezik meg az egyházmegyei Pünkösdi Ifjúsági Találkozót, Petőfiszállás-Pálosszentkúton. Minden fiatalt szeretettel hívnak erre az eseményre.

6; Június 8-án, este 6 órakor Fúvószenekari Est lesz az evangélikus templomban. Mindenkit szeretettel hívnak.

7; Június 9-én, jövő vasárnap a 9 órakor lesz az idei tanévzáró szentmisénk, melyre minden gyermeket, szülőt, pedagógust szeretettel hívunk és várunk.

8; Június 10-én, pünkösdhétfőn, Egyházmegyei családi nap lesz Kiskunhalason, melyre mindenkit szeretettel hívnak és várnak. Templomunkban ezen a napon reggel 8 órakor lesz szentmise.

9; Június 16-án, vasárnap ökumenikus családi nap lesz városunk főterén, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Ezen a napon csak reggel 8 órakor lesz szentmise templomunkban.

10; Az idei nyáron is megrendezésre kerül a Bárka tábor. Június 24-28 között lesz a plébánia udvarán, reggel 8 órától 12 óráig. Várjuk a 7-12 éves gyermekek jelentkezését a sekrestyében, vagy pedig a plébánia irodáján.

11; Hittanos tábort hirdetünk az általános iskolás gyermekek számára július 1-5 között a plébánián. Érdeklődni és jelentkezni a plébánián vagy pedig a sekrestyében lehet.

Megszakítás