Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. június 10-16.

1; Holnap pünkösdhétfőjén, Egyházmegyei családi nap lesz Kiskunhalason, melyre mindenkit szeretettel hívnak és várnak. Templomunkban ezen a napon csak reggel 8 órakor lesz szentmise.

2; Kedden az esti szentmise és litánia után élménybeszámolóra, valamint közös beszélgetésre hívjuk a kedves testvéreket Ferenc pápa csíksomlyói látogatásával kapcsolatban.

3; Jövő vasárnap, június 16-án ökumenikus családi nap lesz városunk főterén, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Ezen a napon csak reggel 8 órakor lesz szentmise templomunkban.

4; Június 22-én, szombaton délután 5 órától közös szentségimádással kapcsolódunk mi is a világméretű szentségimádáshoz, amellyel az Úrnapjára és a jövő őszi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülünk. Mindenkit szeretettel hív és vár az Úr Jézus.

5; Június 23-án vasárnap, Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepén csak egy szentmise lesz templomunkban délelőtt 10 órakor, melyre nagy szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Az ünnepi szentmise után kezdődik majd az úrnapi körmenet.

6; Az idei nyáron is megrendezésre kerül a Bárka tábor, június 24-28. között a plébánia udvarán, reggel 8 órától 12 óráig. Várjuk a 7-12 éves gyermekek jelentkezését a sekrestyében, vagy a plébánia irodáján.

7; Hittanos tábort is hirdetünk az általános iskolás gyermekek számára július 1-5. között szintén a plébánián. Érdeklődni és jelentkezni a plébánián vagy a sekrestyében lehet.

8; Július 26-án, pénteken este ad koncertet templomunkban a Continental Singers Contini kórusa. A 30 fővel érkező középiskolás csapat étkeztetését a plébánia rendezi, viszont szükségük lenne 1 éjszakára szállásra. Tisztelettel kérjük, akik 1-2 fiatalnak erre az egy éjszakára tudnának szállást biztosítani, jelentkezzenek a plébánián. Előre is hálásan köszönjük.

Megszakítás