Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. július 1-7.

1; Most vasárnapi Péter-fillér perselyadományaikkal a Szentatya karitatív munkásságát támogathatják. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

2; Kedden reggel a 8 órai szentmise után, szombaton pedig fél 6-tól, az esti szentmise előtt fél órával, a Mária litániát imádkozva köszöntjük a Szűzanyát.

3; Elsőpéntek lesz a héten, egyéni szentségimádás lesz a templomban reggel 8 órától. Aki tud egy-egy óra felügyeletet vállalni, szíveskedjen jelentkezni a sekrestyében. Előre is köszönjük. Délután 5 órától közös szentségimádás lesz a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk, akár nap közben is egy kis időre.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Bognár Attila római katolikus vőlegény, Bognár Gábor és Tóth Teréz fia, valamint a kiskunhalasi születésű Lengyel Zsuzsanna evangélikus menyasszony, Lengyel József és Andriska Zsuzsanna leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti szeretetben.

5; Hálásan köszönöm mindenkinek a csütörtök esti meglepetést, a szeretetteljes jelenlétüket, köszöntéseiket.

6;  József atya sok szeretettel várja mindazok jelentkezését, akik szeretnének részt venni egy erdélyi körúton augusztus 12. és 17. között. A hat nap öt éjszakás kirándulás részletes leírását a templomi hirdetőtáblán találhatják.

7; Akik jelentkeztek a szeptember 26-29. közötti csehországi kirándulásra, azoknak tisztelettel jelezzük, hogy szíveskedjenek július 15-ig előlegként a 150 eurot befizetni. Időben fogjuk majd azt is jelezni, hogy augusztusban melyik napon lesz az esti órákban egy közös megbeszélés.

8; Isten éltesse mindazokat, akik június hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás