Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. január 28. – 2019. február 3.

1; Most vasárnap este 5 órakor kezdődik az ökumenikus imahetek záró alkalma az Evangélikus Templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

2; Az egyházmegyei időbeosztás szerint január 28-a, hétfő a mi plébániánk éves szentségimádási napja. Tisztelettel kérném a kedves testvéreket, a plébánia Rákóczi utca felöli közösségi termében, akár csak néhány percre is, de látogassák meg napközben a közöttünk élő Szentségi Jézust.

3; Január 28-án, hétfőn este 6 órakor megbeszélés lesz a plébánián az Egyházközségi Képviselő testület tagjai részére. Tisztelettel és szeretettel hívjuk őket.

4; Kedden az esti szentmise után Ferenc pápa életéről készült filmet vetítjük a plébánián, szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

5; Szerda este 6 órára szeretettel várjuk a plébániára azokat a felnőtt testvéreket, akik korábban elkezdték felkészülésüket a szentségek vételére.

6; Pénteken reggel 8 órától egyéni szentségimádásra lesz lehetőség a közösségi termünkben, majd 16 órától közösen folytatjuk a templomban. Szeretettel ajánljuk a kedves testvéreknek az Isten imádásának, ezt az alkalmait.

7; Szeretettel jelezzük azoknak a fiatal pároknak, akik az idei évben kívánnak templomunkban házasságot kötni, hogy a jegyes oktatási alkalmak február minden szombatján, délután 2 és 4 óra között lesznek a plébánián, melyre minden párt szeretettel hívunk és várunk.

8; Szombaton délután fél 5-től közösen kezdjük imádkozni a Lourdes-i kilencedet, majd az esti szentmise keretében végezzük a gyertyaszentelési szertartásunkat, melyre mindenki hozhatja magával a saját gyertyáját, amit szeretne megáldatni.

9;  Szombaton este 7 órától közös ökumenikus ifjúsági alaklom lesz az Evangéliumi Pünkösdi Gyülekezetnél, melyre minden fiatalt szeretettel hívunk.

10; Február 3-án, jövő vasárnap az esti szentmise után bibliaórára hívjuk a kedves testvéreket a plébánia közösségi termébe.

11; Hálásan köszönöm a templom takarításában, a paravánok kivitelében, az irodai szolgálatban, a hitoktatásban nyújtott segítségüket.

12; Tisztelettel jelzem, hogy a 2019-es évben az Új Ember újság éves díja 9.500 Ft, a Keresztény Élet folyóiraté pedig 9.100 Ft. Az érintettek lehetőségeik szerint rendezzék a költségeket.

Isten éltesse a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő testvéreket!

Megszakítás