Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. január 21-27.

1; Hétfőn – kedden – szerdán este 6 órakor ökumenikus imaalkalom lesz itt a katolikus templomban. Csütörtökön – pénteken – szombaton este 6 órakor ökumenikus imaalkalom lesz az evangélikus imaházban. Az imaheteket záró alkalom január 27-én, vasárnap este 5 órakor lesz az evangélikus templomban. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk ezekre az alkalmakra.

2; Kedden este 5 órakor, a Petőfi Szülőház és Emlékmúzeumban lesz Aknay János Kossuth-díjas festőművész, Útközben című kiállításának megnyitója, melyre mindenkit szeretettel hívnak a szervezők.

3; Január 26-án, szombaton délelőtt 10 órától a Ferences Világi Rendnek lesz találkozója itt a plébániánkon. A közösség tagjai mindenkit szeretettel hívnak, aki szeretné közelebbről megismerni őket.

4; Az egyházmegyei időbeosztás szerint január 28-a, hétfő a mi plébániánk éves szentségimádási napja. Tisztelettel kérném a kedves testvéreket, aki teheti ezen a napon, vállaljon 1 óra szentségi őrzést a közösségi termünkben. Hálásan köszönöm.

5; Január 28-án, hétfőn este 6 órakor megbeszélés lesz a plébánián az Egyházközségi Képviselő testület tagjai részére. Tisztelettel és szeretettel hívom őket.

6; Szeretettel jelezzük azoknak a fiatal pároknak, akik az idei évben kívánnak templomunkban házasságot kötni, hogy a jegyes oktatási alkalmak február minden szombatján, délután 2 és 4 óra között lesznek a plébánián, melyre minden párt szeretettel hívunk és várunk.

Megszakítás