Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. december 9-15.

1; Közös városi gyertyagyújtás a főtéren, advent minden vasárnapján este fél 5-kor kezdődik, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Advent hétköznapjain hajnal 6 órakor kezdődnek a roráté szentmisék, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. A tavalyi évhez hasonlóan, szentmisék után agapét tartunk a sekrestyében. Akik szívesen segítenek a zsíros kenyér elkészítésében, azokat fél 6-ra szeretettel várjuk a plébánián. Az elmúlt heti segítséget mindenkinek hálásan köszönjük.

3; Szerdán este 6 órakor folytatódik Közösségfejlesztés és hagyományőrzés című előadássorozatunk a közösségi termünkben, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

4; Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket adventi kórustalálkozóra péntek este 6 órára az Evangélikus Templomba.

5; Nagy szeretettel hívjuk a gyerekeket a plébánia konyhájába szombaton ebéd után, 13 órától mézeskalácssütésre.

6; A középiskolás bérmálkozó fiatalokat szeretettel várjuk szombaton este 6 órakor a plébánia közösségi termébe a következő előkészületi alkalmunkra.

7; Jövő vasárnap, délután fél 5-kor óvodás gyerekek karácsonyi műsora lesz itt a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

8; Az előző évekhez hasonlóan karácsony előtti tartós élelmiszergyűjtést szervez a plébánia. Akik szeretnék a kiskőrösi, szegényebb körülmények között élő embertársaikat segíteni, élelmiszeradományaikat jövő vasárnapig leadhatják a sekrestyében vagy a plébánián.

Megszakítás