Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. december 2-8.

1; Közös városi gyertyagyújtás az idén is lesz a főtéren advent minden vasárnapján este fél 5-kor, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Advent hétköznapjain hajnal 6 órakor lesznek a roráté szentmisék, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. A tavalyi évhez hasonlóan, szentmisék után agapé lesz a sekrestyében. Akik szívesen segítenek a zsíros kenyér elkészítésében, azokat fél 6-ra szeretettel várjuk a plébánián.

3; Hétfőn este 6 órára szeretettel várjuk a felnőtt szentségi felkészítőre járó testvéreket a plébániára.

4; Szerdán este 6 órakor, a missziós kereszt jelenlétében misézik érsek atya a Kecel Beltéri templomban, melyre mindenkit szeretettel hívnak.

5; Szerdán este 6 órakor folytatódik Közösségfejlesztés és hagyományőrzés című előadássorozatunk a közösségi termünkben, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

6; Pénteken a hajnali szentmise végétől egész napos szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyre szeretettel buzdítunk minden kedves testvérünket. Akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni, azokat tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. A nap este 5-6 óra között, közös szentségimádással és gyónási lehetőséggel zárul.

7; Az ünnepre való lelki ráhangolódásunkat Főtisztelendő Szabó-Molnár Bálint atya vezeti december 7-én, szombaton, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Délelőtt fél 10-kor kezdődik és vasárnap a délelőtti szentmisén ér véget. A részletes program a hirdetőtáblánál olvasható. Aki szombaton szeretne a közös ebéden részt venni, az péntek reggelig jelentkezzen a sekrestyében, vagy a plébánián.

8; A középiskolás bérmálkozó fiatalokat szeretettel várjuk szombaton este 6 órakor a plébánia közösségi termébe a következő előkészületi alkalmunkra.

9; Jövő vasárnap 9 órakor gitáros szentmise lesz, melynek a végén köszöntjük körünkben Szent Miklós püspököt. Erre a szentmisénkre különös szeretettel hívjuk a gyerekeket.

10; Az előző évekhez hasonlóan karácsony előtti tartós élelmiszergyűjtést szervez a plébánia. Akik szeretnék a kiskőrösi, szegényebb körülmények között élő embertársaikat segíteni, élelmiszeradományaikat december 15-ig leadhatják a sekrestyében vagy a plébánián.

11; Hálásan köszönjük a templom adventi koszorújának elkészítését, a gyerekek adventi koszorú készítésében nyújtott segítséget, valamint a múlt vasárnapi perselyadományaikat, amellyel a katolikus karitász munkáját támogatták.

Megszakítás