Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. december 16-22.

1; Most vasárnap, délután fél 5-kor óvodás gyerekek karácsonyi műsora lesz itt a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Közös városi gyertyagyújtás a főtéren, advent minden vasárnapján este fél 5-kor kezdődik, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

2; Advent hétköznapjain hajnal 6 órakor kezdődnek a roráté szentmisék, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. A tavalyi évhez hasonlóan, szentmisék után agapét tartunk a sekrestyében. Akik szívesen segítenek a zsíros kenyér elkészítésében, azokat fél 6-ra szeretettel várjuk a plébánián. Az elmúlt heti segítséget mindenkinek hálásan köszönjük. Hétfőtől a szentmisék után Szállást keres a Szent Család ájtatosságot tartunk, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

3; Tisztelettel kérem a kedves testvéreket, akik tudnak a családjukban, környezetükben idős, beteg testvérekről, akik szeretnének az ünnepek előtt szentségekhez járulni, jelezzék ezt nekünk. Szerdán délelőtt látogatom meg őket otthonaikban. Szerdán este 6 órakor folytatódik Közösségfejlesztés és hagyományőrzés című előadássorozatunk a közösségi termünkben, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

4; Csütörtök este 6 órakor kezdődik a következő férfi imaalkalom, melyre szeretettel hívjuk a férfitestvéreket a plébániára.

5; Nagy szeretettel hívjuk a gyerekeket szombaton délelőtt 10 órára ide a templomba közös fenyőfadíszítésre.

6; December 22-én, vasárnap a 9 órai szentmisére az általános iskolás gyerekek rövid karácsonyi műsorral készülnek, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket. Jövő vasárnap este 6 órától „last minute”, utolsó pillanatos gyónási lehetőséget biztosítunk a kedves testvéreknek a templom előterében található gyóntatóhelységben. Tisztelettel kérjük, aki csak teheti végezze el az ünnep előtti szentgyónását.

7; December 29-én, Szent család vasárnapjának este 5 órakor kezdődő szentmiséjére szeretettel hívjuk a jubiláló házaspárokat. Tisztelettel kérem, hogy az emléklap elkészítése érdekében szíveskedjenek a sekrestyében vagy a plébánián előre bejelentkezni.

8; Hálásan köszönöm Moravcsikné Erzsikének és kedves segítőinek a fényképes visszatekintést közösségünk elmúlt esztendejére.

Megszakítás