Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. április 8-14.

1; A mai vasárnapon gyűjtés van a Szentföldön élő keresztény testvéreink javára, adományaikat hálásan köszönjük. Ezen a napon az esti szentmise egyetemes könyörgésibe foglaljuk bele az imadobozba elhelyezett fohászaikat.

2; Április 9-én, kedden lesz egyházközségünk szentségimádási napja, melyet a közösségi teremben tartunk, délelőtt 8 órától. Szeretettel hívjuk minden kedves testvérünket, és egyben tisztelettel kérjük, akik tudnak, segítsenek a szentségi Jézus őrzésében.

3; Kedden az esti szentmise után a keresztutat a férfi imakör vezeti. Szeretettel hívjuk a férfitestvéreket a keresztút vezetésére és minden kedves testvérünket ezen alkalomra.

4; Pénteken az esti szentmise után a keresztutat egyházközségünk pedagógus csoportja vezeti, a meg nem született gyermekekért. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk.

5; Szombaton reggel 8 óra kor lesz a szentmise.

6; Akik jelentkeztek a budapesti keresztútra, azoknak tisztelettel jelezzük, hogy április 13-án, szombaton délben indulunk a Városháza oldalától, és este 8 óra körül érünk haza. Mindenki hozzon magával az időjárásnak megfelelő öltözéket, inni, ennivalót, és 3.000Ft útiköltséget.

7; Jövő vasárnap – megfelelő időjárási viszonyok esetén – 9 órakor a plébánia udvarán kezdődik a szentmise a barkaszentelés szertartásával. Akik tudnak, barkát hozzanak magukkal.

8; Április 14-én, vasárnap 10 órára szeretettel hívjuk a 4-ik osztályos elsőáldozó gyermekeket és szüleiket a plébániára.

9; Akiknek az ismerősi közül szeretné valaki elvégezni a húsvéti szentgyónását és szeretne szentáldozáshoz járulni, tisztelettel kérjük, hogy jelezzék nekünk. Április 17-én, szerdán délelőtt keressük fel őket otthonaikban.

10; Szeretettel köszöntjük, azokat a testvéreinket, akik márciusban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat. Isten éltesse őket.

Megszakítás