Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. április 29. – 2019. május 5.

1; Most vasárnap az isteni irgalmasság ünnepe lesz, amelyhez kapcsolódóan irgalmasság imaóráját végzünk délután 5 órától a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk.

2; Máltai Szeretet Szolgálat ruhaosztást tart Soltvadkerten a Szentháromság utca 26. szám alatt április 30-án, kedden 13-17 óra között.

3; Május 1-én, szerdán közösségi napot szervezünk a plébánia udvarán. A nap délelőtt 9 órakor szentmisével kezdődik a templomban, majd az udvaron lesznek különféle közösségi programok és közös ebéd. Minden korosztályt nagy szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni most vasárnap estig lehet a költségek befizetésével. Felnőttnek 500Ft, diáknak 200Ft.

4; Pénteken reggel 8 órakor lesz a szentmise. Egész nap szentségimádás lesz a szent sírnál. A szokott módon tisztelettel kérjük a segítségüket, az Oltáriszentség őrzéséhez. A nap délután 5 órakor közös szentségimádással zárul.

5; Május 04-én, szombaton délelőtt 10 órára szeretettel várom az elsőáldozókat a templomba a következő felkészülési alkalmunkra.

6; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Nagy János evangélikus vőlegény, Nagy János és Lehóczki Éva fia, valamint a kiskunhalasi születésű Tóth Bernadett római katolikus menyasszony, Tóth János és Csikós Judit leánya között. Kérem, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymási iránti szeretetben.

7; Megkülönböztetett szeretettel hívjuk az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat a jövő vasárnapi két szentmise valamelyikére.

8; Egyházmegyei ministráns találkozó lesz Baján, május 11-én. Azok a ministránsok, akik szeretnének ezen a programon részt venni, tisztelettel kérem, jövő vasárnapig jelentkezzenek.

9; Egyházmegyei hittanos zarándoklat indul Fótra, illetve Máriabesnyőre május 25-én, szombaton. Azok az elsőáldozók, illetve azok a gyerekek, akik szorgalmasan járnak a vasárnapi szentmisékre és szeretnének eljönni erre a programra, tisztelettel kérem, jelentkezzenek május 12-ig. Az idei évben ez lesz a gyerekek jutalom kirándulása. Természetesen mindkét egyházmegyei program ingyenes a gyerekeknek.

10; Isten éltesse a kedves testvéreket, akik április hónapban ünnepelték születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat.

Megszakítás