Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. április 22-28.

1; Holnap, húsvét hétfőjén csak reggel 8 órakor lesz szentmise és utána imádkozzuk az isteni irgalmasság kilencedét.

2; Április 27-én, szombaton délelőtt 11 órakor diakónusszentelés lesz a kalocsai Főszékesegyházban, ahová mindenkit szeretettel hívnak.

3; Szombaton az esti szentmise után a Feltámadás hitének örömútját imádkozzuk, elmélkedjük végig itt a templomban, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

4; Április 28-án, jövő vasárnap délelőtt 10 órára szeretettel várom az elsőáldozókat a plébánia közösségi termébe a következő felkészülési alkalmunkra.

5; Jövő vasárnap az isteni irgalmasság ünnepe lesz, amelyhez kapcsolódóan irgalmasság imaóráját végzünk délután 5 órától a templomban. Mindenkit szeretettel hívunk.

6; Május 1-én, közösségi napot szervezünk a plébánia udvarán. A nap délelőtt 9 órakor szentmisével kezdődik a templomban, majd az udvaron lesznek különféle közösségi programok és közös ebéd. Minden korosztályt nagy szeretettel hívunk és várunk. Jelentkezni április 28-a estig lehet a költségek befizetésével. Felnőttnek 500Ft, diáknak 200Ft.

7; Mindenkinek köszönöm szépen a húsvéti előkészületekben nyújtott segítségét és mindennemű figyelmességét, amivel megajándékozott minket és a közösségét.

MINDEN KEDVES TESTVÉRÜNKNEK A FELTÁMADT KRISZTUS BÉKÉJÉBEN GAZDAG, ISTENTŐL MEGÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPET KÍVÁNUNK!

Megszakítás