Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2019. április 1-7.

1; Most vasárnap az esti szentmise után szeretettel hívjuk a kedves testvéreket a plébánia közösségi termében tartandó bibliaórára.

2; Április 1-én és 2-án templomunkban reggel 8 órakor lesz szentmise. Április 4-e csütörtöktől az esti szentmisék 6 órakor fognak kezdődni.

3; Hétfőn, kedden és szerdán közös nagyböjti lelkigyakorlat lesz, a keceli esperes kerület hívei részére. A lelkigyakorlatos szentmisék és szentbeszédek 18 órakor kezdődnek az akasztói katolikus templomban, melyeket Barsi Balázs ferences atya vezet. A szentmisék előtt 5 órától közös imádság lesz, és gyónási lehetőséget biztosítunk. Akiknek a kiutazás nem megoldható, külön autóbuszt indítunk a kiskőrösi katolikus templom elől, mindhárom este fél 5-kor. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk.

4; Csütörtök este 6 órakor szeretettel hívjuk a plébániára a szentségi felkészítőre járó felnőtt testvéreket.

5; Április 5-én, pénteken délelőtt 8 órától egyéni szentségimádás lesz a közösségi teremben. Akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérjük, jelentkezzenek a sekrestyében. A közös szentségimádás délután 5 órától a templomban folytatódik. Minden kedves testvérünket szeretettel hívjuk.

6; Egyházközségünkben nagyböjti lelki nap lesz szombaton, melyet Ruskó Norbert atya vezet. Szeretettel hívjuk a kedves híveket. A nap reggel 9 órakor elmélkedéssel és gyónási lehetőséggel kezdődik és délután 4 órakor egy közös szentmisével zárul, amelyen kiszolgáltatjuk a betegek szentségét. Aki szeretne a teljes napon részt venni, most vasárnap estig jelentkezzen a sekrestyében a költség befizetésével.

7; Április 7-én, jövő vasárnap a Kossuth és a Katolikus rádió templomunkból közvetít szentmisét. A délelőtti szentmise ezen a vasárnapon kivételesen 10 órakor fog kezdődni. Minden kedves testvérünket nagy szeretettel hívjuk erre az alkalomra.

8; Április 7-én, vasárnap 10 órára szeretettel hívjuk a 4-ik osztályos elsőáldozó gyermekeket és szüleiket a plébániára.

9; Április 9-én, kedden lesz egyházközségünk szentségimádási napja, melyet a közösségi teremben tartunk, délelőtt 8 órától. Szeretettel hívjuk minden kedves testvérünket, és egyben tisztelettel kérjük, akik tudnak, segítsenek a szentségi Jézus őrzésében.

10; Április 13-án, szombaton keresztút lesz Budapesten az Oktogontól a Hősök teréig. Akik szeretnének ezen részt venni, tisztelettel kérjük jelentkezzenek a sekrestyében. 30 fős buszt tudunk biztosítani, 3.000Ft/fő útiköltséggel.

Megszakítás