Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. szeptember 3-9.

1; Mindenkinek hálásan köszönöm a terményhálaadásra felajánlott adományaikat, a díszítéshez adott virágokat, az oltár elkészítését.

2; Pénteken egész napos szentségimádás lesz a templom előterében lévő kápolnánkban. Akik tudnak 1-1 óra felügyeletet vállalni, azokat tisztelettel kérem, jelentkezzenek a sekrestyében. Pénteken délután 5 órától közös szentségimádási órát tartunk, melyre mindenkit szeretettel hívunk, ez idő alatt lehetőség lesz a szentgyónásaink elvégzésére is.

3; Az idei évben is lesz Szent Imre gyalogos zarándoklat Soltvadkert-Selymesből Soltszentimrére. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak a szervezők szombat hajnal 5 órára Selymesbe. Részletek a hirdetőtáblában található plakáton olvashatók. Szombaton délután fél 6-tól Kapitány Dénes, a zirci apátság orgonaművésze ad koncertet az akasztói templomban, melyre mindenkit szeretettel hívnak. Szombaton az esti szentmisénk után, a Mária litániával köszöntjük a Szűzanyát, születésnapja alkalmából.

4; A 2018/2019-es tanévet megnyitó közös szentmisénket jövő vasárnap 9 órakor tartjuk itt a katolikus templomban, melyre minden gyermeket, szülőt, pedagógust szeretettel hívunk és várunk. Jövő vasárnap lesz a bajai Vodica, a pálos-szentkúti kegyhely és az akasztói templom búcsúja, mindhárom helyre mindenkit szeretettel hívnak. Jövő vasárnap délután 5 órától közös szentségimádási órát tartunk itt a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

5; Supka Éva testvérünknek megjelent egy verses gyűjteménye, amely 2500Ft-ért megvásárolható a plébánián.

6; Előre jelezzük, hogy szeptember 11-én, kedden az esti szentmise után lesz a következő férfi imaalkalom, melyre szeretettel hívjuk a férfitestvéreket.

Megszakítás