Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. szeptember 24-30.

1; Kedden az esti szentmise után szeretettel hívom a kedves testvéreket az első őszi filmklubunkra.

2; Szeptember 26-án, szerdán egy napos kirándulást szervezünk Budapestre. Indulás reggel 6 órakor a városháza mellől. 9 órakor a felújított Mátyás templomot tekintjük meg idegenvezető segítségével, majd a Szent István Bazilikát. Délután 4 órára érkezünk a Pesti Vigadóhoz, ahol az Átlényegülés címmel nyílt kiállítást tekintjük meg. Hazaérkezés este 9 óra körül lesz. Az útiköltség a belépőkkel együtt 5.000Ft/fő. Jelentkezni a költségek befizetésével lehet most vasárnap az esti szentmise végéig.

3; Szeptember 29-én, szombaton rendezik meg az országos Teréz Missziós imanapot Egyeken. Különféle programok adnak lehetőséget a lelki töltekezésre, mint például: püspöki szentmise, közös imádság, előadások, tanúságtétel, tanítások. Jelentkezni a zarándoklatra szintén most vasárnap estig lehet az 5.500Ft/ fő befizetésével.

4; Szeptember 30-án, Szentírás vasárnapján, az esti szentmisére mindenki hozza magával a családi Szentírást, hogy közös imádság keretében kérhessük a Szentlélek segítségét annak tanulmányozásához. Erre az esti szentmisére és az utána lévő megbeszélésre, kötetlen találkozásra szeretettel hívjuk a Vándor Evangélium imaközösségek már meglévő és a jelentkező új tagjait.

5; Október 1-től, vasárnap és hétköznap is az esti szentmisék 5 órakor kezdődnek. A szentmisék után pedig köszöntve a Szűzanyát, közösen imádkozzuk a rózsafüzért.

6; Október 4-én, csütörtökön este 7 órakor indul a felnőtt szentségi felkészítő, azon kedves testvéreknek, akik korábban nem részesültek a keresztség szentségében, vagy nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, illetve azok részére, akik szeretnének a katolikus hitre térni. A plébánia főbejáratánál, a Tomori utca felől szeretettel várjuk őket.

7; A tavalyi évhez hasonlóan, október 6-án, szombaton 53 nővel, október 7-én, vasárnap 53 férfival szeretném az arany rózsafüzért közösen elimádkozni az esti szentmise után. Mindenkit tisztelettel bátorítok és hívok, csatlakozzon hozzánk és iratkozzon fel a sekrestyében. Csak egyetlen Üdvözlégy elimádkozásával óriási örömet szerezhetnek Máriának, és lelki élményt egymásnak. Előre is köszönöm.

8; Az idei évben október 20-án, szombaton lesz az Egyházközségi Bálunk, melyre mindenkit szeretettel hívunk a Fortuna étterembe, ahol finom vacsora, vidám műsor, Szekeres Mihály talpalávalója vár minden kedves vendégre. A bál 5.000Ft/fő bevételével a temető hátsó kerítésének költségeit támogatják, amit előre is hálásan köszönünk. Az étterem eltekint a bérleti díjtól, viszont az ő bevétele a helyben vásárolt italok költsége, tisztelettel kérjük ehhez alkalmazkodva csatlakozzanak a rendezvényhez. Tombola felajánlásokat és a vacsora utáni süteményeket szeretettel elfogadjuk.

Megszakítás