Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. szeptember 17-23.

1; A kerület papjainak közös zarándoklata miatt kedden nem lesz szentmise, helyette kivételesen szerdán este 6 órakor lesz szentmise.

2; Az esti szentmisék után Pio atya kilencedet imádkozunk, készülve a jövő vasárnapi ünnepre, amely az idei évben Pio atya mennyei születésnapjának 50. évfordulója.

3; Szeptember 26-án, szerdán egy napos kirándulást szervezünk Budapestre. Indulás reggel 6 órakor a városháza mellől. 9 órakor a felújított Mátyás templomot tekintjük meg idegenvezető segítségével, majd a Szent István Bazilikát. Délután 4 órára érkezünk a Pesti Vigadóhoz, ahol az Átlényegülés címmel nyílt kiállítást tekintjük meg. Hazaérkezés este 9 óra körül lesz, az útiköltség a belépőkkel együtt 5.000Ft/fő. Jelentkezni a költségek befizetésével lehet jövő vasárnap az esti szentmise végéig.

4; Szeptember 29-én, szombaton rendezik meg az országos Teréz Missziós imanapot Egyeken. Különféle programok adnak lehetőséget a lelki töltekezésre, mint például: püspöki szentmise, közös imádság, előadások, tanúságtétel, tanítások. Jelentkezni a zarándoklatra szintén jövő vasárnap estig lehet az 5.500Ft/ fő befizetésével.

5; Az idei évben október 20-án, szombaton lesz az Egyházközségi Bálunk, melyre mindenkit szeretettel hívunk a Fortuna étterembe, ahol finom vacsora, vidám műsor, Szekeres Mihály talpalávalója vár minden kedves vendégre. A bál 5.000Ft/fő bevételével a temető hátsó kerítésének költségeit támogatják, amit előre is hálásan köszönünk. Az étterem eltekint a bérleti díjtól, viszont az ő bevétele a helyben vásárolt italok költsége, tisztelettel kérjük ehhez alkalmazkodva csatlakozzanak a rendezvényhez. Tombola felajánlásokat és a vacsora utáni süteményeket szeretettel elfogadjuk.

Megszakítás