Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. október 8-14.

1; Kedden az esti szentmise után, szeretettel hívjuk a férfitestvéreket a következő imaalkalmunkra.

2; Az idei évben október 20-án, szombaton lesz az Egyházközségi Bálunk, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Jelentkezni október 14-e, vasárnap estig lehet az 5.000Ft/fő költség befizetésével. A bál a Fortuna étteremben lesz, ahol este 6 órától vendégvárás, 7 órától derűs kis műsor, 8 órától finom vacsora majd felhőtlen időtöltés. A bál bevételével a temető hátsó kerítésének költségeit támogatják, amit előre is hálásan köszönünk. Tombola felajánlásokat és a vacsora utáni süteményeket szeretettel elfogadjuk.

3; Akik szeretnék családtagjaik újonnan készült síremlékeit megszenteltetni, jelezzék a sekrestyében vagy a plébánián. A sírszentelés költsége 1.000Ft/sírhely. Sírszentelések az evangélikus temetőben november 1-én, csütörtökön délelőtt 10 órakor, a katolikus temetőben délután 2 órakor lesznek.

4; A temetői ájtatosságot a katolikus temetőben november 1-én, délután 3 órakor tartjuk, és ezen imádság keretében végezzük az újratemetett papok, szerzetesek, kántorok síremlékének megszentelését is, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

5; November 1-én, csütörtökön az esti 5 órai szentmisére szeretettel hívjuk, azokat a kedves testvéreket, akik 2017. november 1. óta kísérték szeretet családtagjukat utolsó útjukon végső nyughelyükre. Közös imádságban kérjük elköltözött testvéreink számára az örök életet, az itt maradt családtagok számára a Szentlélek vigasztalását.

6; Az idei évben december 30-án, Szent Család vasárnapján este 5 órai szentmisében köszöntjük a jubiláló házaspárokat, akik ebben az évben ünnepelték házasságkötésük 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70. évfordulóját. Tisztelettel kérném, akik érintettek, vagy tudnak a környezetükben jubiláns házaspárokat, a templom közepén lévő kisasztalról vegyék el a jelentkezési lapot és kitöltve juttassák nekünk vissza. Együttműködésüket előre is köszönjük.

Megszakítás