Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. október 29. – 2018. november 4.

1; Most vasárnap az esti szentmise és rózsafüzér után bibliaórára, kedden pedig filmvetítésre hívjuk a kedves testvéreket.

2; Akik szeretnék családtagjaik újonnan készült síremlékeit megszenteltetni, most vasárnap estig jelezzék a sekrestyében vagy a plébánián. A sírszentelés költsége 1.000Ft/sírhely. Sírszentelések lesznek november 1-én, csütörtökön délelőtt 10 órakor az evangélikus temetőben, délután 2 órakor a katolikus temetőben. A temetői ájtatosságot a katolikus temetőben november 1-én, délután 3 órakor tartjuk, és ezen imádság keretében végezzük az újratemetett papok, szerzetesek, kántorok síremlékének megszentelését is, melyre mindenkit szeretettel hívunk. November 1-én, csütörtökön az esti 5 órai szentmisére szeretettel hívjuk, azokat a kedves testvéreket, akik 2017. november 1. óta kísérték szeretett családtagjukat utolsó útjukon végső nyughelyükre. Közös imádságban kérjük elköltözött testvéreink számára az örök életet, az itt maradt családtagok számára a Szentlélek vigasztalását.

3; Pénteken, halottak napján reggel 8 órakor és este 5 órakor lesz szentmise itt a templomban, déli 12 órakor pedig a temetőkápolnában. Elsőpéntek lévén délelőtt 9 és délután 4 óra között csendes szentségimádás lesz a közösségi teremben, amihez tisztelettel kérném a segítségüket, aki tud egy-egy óra felügyeletet vállalni, szíveskedjen jelentkezni. Pénteken délután 4 órától közös szentségimádás lesz a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

4; Szombaton délután fél 5-kor a Mária litániával köszöntjük a Szűzanyát, melyre szeretettel hívunk mindenkit.

5; Jövő vasárnap este fél 5-től imádkozzuk a rózsafüzért, 5 órakor szentmisét mutatunk be, melyen a hívek könyörgésébe foglaljuk bele az önök által megfogalmazott és az imadobozba elhelyezett szándékokat. Este 6 órakor pedig Gonda Zoltán képzőművész kiállításának lesz az ünnepélyes megnyitója templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A kiállítást ifj. Gyergyádesz László kecskeméti művészettörténész fogja megnyitni. A kiállítás két hétig, hétköznapokon a délelőtti órákban, illetve a szentmisék előtt fél órával lesz megtekinthető. Akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, jelentkezzenek a sekrestyében.

6; Hálásan köszönjük múlt vasárnapi perselyadományaikat, amellyel a missziókban élő és dolgozó testvéreink munkásságát támogatták.

7; Isten éltesse az e hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás