Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. november 5-11.

1; Most vasárnap az esti 5 órai szentmisén a hívek könyörgésébe foglaljuk bele az önök által megfogalmazott és az imadobozba elhelyezett szándékokat. Este 6 órakor pedig Gonda Zoltán képzőművész kiállításának lesz az ünnepélyes megnyitója templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk. A kiállítást ifj. Gyergyádesz László kecskeméti művészettörténész fogja megnyitni. A kiállítás két hétig, hétköznapokon a délelőtti órákban, illetve a szentmisék előtt fél órával lesz megtekinthető. Akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, jelentkezzenek a sekrestyében.

2; Kedden az esti szentmise után filmvetítésre hívjuk a kedves testvéreket.

3; Csütörtökön este 6 órára szeretettel hívjuk a plébániára a felnőtt szentségi felkészítőre jelentkezett testvéreket.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet Németh Ákos János római katolikus vőlegény, Németh János és Szabó Márta fia, valamint Németh Netti római katolikus menyasszony, Németh Pál és Bácsi Krisztina leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti szeretetben és hűségben.

5; November 16-án, pénteken este 5 órakor a kiskőrösi Művelődési Házban Istenhit és orvostudomány” címmel tart előadást Dr. Csókay András professzor úr, melyet szeretettel ajánlok a kedves testvérek figyelmébe.

6; November 17-én és 18-án, itt lesz a templomunkban a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós keresztje. 18-án, vasárnap 14 és 18 óra között, imádságos lelki délutánra hívjuk, a keceli esperes kerület kedves testvéreit. Készüljünk közösen a budapesti kongresszusra a vándor kereszt és a benne lévő 20 magyar szent ereklyéjének jelenlétében. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

Megszakítás