Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. november 12-18.

1; Templomunkban Gonda Zoltán képzőművész kiállítása a jövő héten, hétköznapokon a délelőtti órákban, illetve a szentmisék előtt fél órával megtekinthető. Akik segítettek a kiállítás őrzésében, azoknak hálásan köszönjük, és akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni a következő héten, azokat tisztelettel kérem, jelentkezzenek a sekrestyében.

2; Kedden az esti szentmise után szeretettel hívjuk a közösségi terembe a férfitestvéreket a novemberi imaalkalomra.

3; Most pénteken este 5 órakor a kiskőrösi Művelődési Házban Istenhit és orvostudomány” címmel tart előadást Dr. Csókay András professzor úr, melyet szeretettel ajánlunk a kedves testvérek figyelmébe.

4; Szombaton délután egyházmegyei ifjúsági találkozó lesz Kiskőrösön, mely keretében Érsek atya este 7 órakor fog szentmisét bemutatni templomunkban a fiataloknak. Ezen a napon másik szentmise nem lesz.

5; Szombaton lesz városunkban a Kemence Fesztivál, amelyen délután 3 órakor újbor-áldás és szentelés lesz a főtéren, szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe.

6; November 18-án, itt lesz a templomunkban a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus missziós keresztje. Jövő vasárnap 14 és 18 óra között, imádságos lelki délutánra hívjuk, a keceli esperes kerület kedves testvéreit. Készüljünk közösen a budapesti kongresszusra a vándor kereszt és a benne lévő 20 magyar szent ereklyéjének jelenlétében. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk.

7; Minden szombaton, reggel 8 órától templomtakarításra várjuk azon kedves testvéreket, akik Jézus lakóházát szeretnék szépíteni. Előre is köszönjük szépen.

Megszakítás