Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. március 19-25.

1; Hálásan köszönjük mindenkinek a felajánlott tartósélelmiszer adományokat, illetve azok kézbesítésében nyújtott segítséget. Most vasárnap szerte a világon, a Szentföldön élő keresztények megsegítésére gyűjt egyházunk, adományaikat előre is hálásan köszönjük.

2; Most vasárnap az esti szentmise után szeretettel hívom az újonnan megválasztott egyházközségi képviselő testület tagjait a plébániára egy rövid megbeszélésre.

 

MINDENKIT SZERETETTEL ÉS TISZTELETTEL HÍVOK HÉTFŐN ESTE 5 ÓRÁRA A SZENT JÓZSEF NAPI BÚCSÚI SZENTMISÉNKRE, AZ ÚJ EGYHÁZKÖZSÉGI KÉPVISELŐK BEIKTATÁSÁRA, KÖRMENETRE. A SZENTMISÉT DR. BEER MIKLÓS VÁCI MEGYÉSPÜSPÖK ATYA FOGJA BEMUTATNI.

 

3; Kedden, csütörtökön és pénteken reggel 8 órakor lesznek a szentmisék. Megértésüket köszönöm. Kedden és pénteken a szentmisék után keresztutat végzünk.

4; Szombaton reggel fél 8-ra, szeretettel várom a templom előtti téren, a központi bérmálkozási vizsgára induló középiskolás fiatalokat. Együtt megyünk külön autóbusszal és a kora délutáni órákban érkezünk haza.

5; Akik jelentkeztek a fővárosi keresztútra számukra jelzem, hogy szombaton délben indul az autóbusz a városháza mellől, és az útiköltség 2.100 Ft lesz személyenként.

6; Jövő vasárnap a reggel 9 órai szentmisét – megfelelő időjárási viszonyok esetén – a plébánia Tomori utca felőli bejáratánál barkaszenteléssel kezdjük. Jövő vasárnaptól, a tavaszi óraátállítás miatt, az esti szentmisék, hétköznap és vasárnap is, 6 órakor kezdődnek. Jövő vasárnap, délután 5 órától szentségimádási órára hívja a kedves testvéreket a Vándor Evangélium Imaközösség.

7; A következő férfi imaalkalom március 27-én, kedden lesz az esti szentmise és a keresztút után. Szeretném, ha ezen az estén a szentmise utáni keresztút elmélkedéseit férfitestvéreink olvasnák, aki szeretettel csatlakozna ehhez a kezdeményezéshez, ezen a napon az esti szentmise kezdete előtt, ¾ 6-ra jöjjön a sekrestyébe.

8; Akik tudnak a környezetükben idős beteg testvérekről, akik szeretnének húsvét előtt szentségekhez járulni, tisztelettel kérem jelezzék, hogy március 28-án, szerdán délelőtt fel tudjam őket keresni otthonaikban.

9; Utolsó pillanatos szentgyónásokra március 28-án, szerdán este 7 órától lesz lehetősége a kedves testvéreknek. A templom bejáratánál található gyóntatófülkében állok rendelkezésükre.

Megszakítás