Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. május 28. – 2018. június 3.

1; Hétfőn este 6 órakor, városunk kórusainak lesz közös találkozója az evangélikus templomban, melyre mindenkit szeretettel hívnak. Kedden az esti szentmise után, az Eucharisztia és a szentségimádás témakörében, szeretettel hívom a kedves testvéreket egy közös beszélgetésre, a plébániára. Szerdán este 6 órakor a kecel beltéri templomban, Fábry Kornél atya tart előadást, melyre mindenkit szeretettel hívok. Ő a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus magyarországi koordinátora.

2; Pénteken reggel 8 órától csendes szentségimádás lesz a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívok. Akik tudnak egy-egy óra felügyeletet vállalni szeretettel kérem, jelentkezzenek a sekrestyében. Péntektől a szentmisék után a Jézus Szíve litániát imádkozzuk, melyre szeretettel hívom a kedves testvéreket. Pénteken délután fél 4-től körzeti ifjúsági találkozó a plébániánkon, melyre minden 7-8. osztályos és középiskolás korosztályú fiatalokat szeretettel hívunk a környékbeli településekről és a városunkból is egyaránt. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható.

3; Szombaton reggel 8 órakor lesz a szentmise és a litánia. Szintén szombaton, délután 5 órakor vezetett szentségimádással kapcsolódunk be a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeibe, melyet mindenkinek szeretettel ajánlok a figyelmébe.

4; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Markó Dávid római katolikus vőlegény, Markó József és Herczeg Ildikó fia és a kiskunhalasi születésű Hetényi Evelin római katolikus menyasszony, Hetényi Mihály és Judák Szilvia leánya között. Kérem a kedves testvéreket, hogy imádkozzanak az ifjú párért.

5; Jövő vasárnap úrnapja, a körmenet a délelőtt 9 órakor kezdődő szentmise végén lesz. Akik tudnak virágokkal segíteni a templom és az oltárok díszítésében, tisztelettel kérjük, szombaton délelőtt 11 óráig hozzák be a templomba. Jövő vasárnap délután 5 órától közös szentségimádás lesz, és az esti szentmise egyetemes könyörgéseikbe foglaljuk bele a hívek kéréseit, háláit, amit az imadobozba elhelyeznek.

6; Június 7-én, csütörtökön este 7 órakor az Exaudi Kamarakórus műsora lesz templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

7; Június 8-án, pénteken délután 3 órakor lesz a katolikus temetőnkben nyugvó plébánosok, szerzetesek, kántorok újratemetése, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

8; Június 10-én, vasárnap ökumenikus családi nap lesz városunk főtérén, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Ezen a napon csak reggel 8 órakor lesz szentmise templomunkban. Részletes program a plakáton olvasható.

9; Isten éltesse a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás