Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. május 21-27.

1; Most vasárnap a 9 órai szentmise után, szeretettel várom a leendő elsőáldozókat a közös templomi felkészülésre.

2; Holnap, pünkösdhétfőn csak reggel 8 órakor lesz szentmise és Mária litánia.

3; Kedden az esti szentmise után szeretettel hívom a kedves testvéreket Szent Ferenc éltéről készült film második felének közös megnézésére.

4; Pénteken délután 3 órára szeretettel várom a bérmálkozókat, az ünnepi szertartás főpróbájára és a szentgyónásaik elvégzésére. A szentgyónás lehetőségét a kedves családtagoknak is szeretettel felajánljuk.

5; Szombaton délelőtt 9 órára szeretettel várom az elsőáldozókat az ünnepi szertartás főpróbájára és a szentgyónásaik elvégzésére. A szentgyónás lehetőségét a kedves családtagoknak is szeretettel felajánljuk.

6; Szombaton délelőtt 10 órakor a kecskeméti Társszékesegyházban ünnepi szentmise lesz a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye megalakulásának 25. évfordulója alkalmából. Mindenkit szeretettel hívnak.

7; Szeretettel jelezzük, hogy jövő vasárnap reggel 8 órakor egyházközségi, délelőtt 10 órakor elsőáldozási és délután 4 órakor bérmálási szentmisék lesznek templomunkban.

8; Május 28-án, hétfőn este 6 órakor, városunk kórusainak lesz közös találkozója az evangélikus templomban, melyre mindenkit szeretettel hívnak.

Megszakítás