Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. május 14-20.

1; Most vasárnap a 9 órai szentmise után folytatódik a leendő elsőáldozók templomi felkészülése.

2; Hétfőn és kedden délelőtt véradás lesz a Művelődési Központban. Hétfőn az esti szentmise után szeretettel várom a szentségi felkészítőre járó felnőtt testvéreket.

3; Szeretettel ajánlom a figyelmükbe a pünkösdi gyülekezet kedd este 6 órakor kezdődő programját. Kedden az esti szentmise után szeretettel hívom a férfitestvéreket a következő ima alkalmunkra.

4; Pénteken reggel 8 órakor lesz a szentmise és a litánia.

5; Jövő szombaton reggel 8 órakor ökumenikus istentisztelet lesz az evangélikus templomban, városunk 300. születésnapja alkalmából, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

6; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a budapesti születésű Mózes Gábor Dániel római katolikus vőlegény, Mózes Lajos Sándor és Rákóczi Rita fia és a keceli születésű Berta Erika római katolikus menyasszony, Berta Péter és Nagy Erika leánya között. Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása segítse őket az egymás iránti szeretetben és megbecsülésben.

7; Pünkösdvasárnap délelőtt 9 és este 6 órakor, pünkösdhétfőn csak reggel 8 órakor lesznek szentmisék.

8; Pünkösdhétfőn este 6 órakor Boldoczki Gábor és a Liszt Ferenc Kamarazenekar koncertje lesz az Evangélikus Templomban, melyre a jegyek megvásárolhatók a Művelődési Központban.

9; Május 26-én délelőtt 10 órakor a kecskeméti Társszékesegyházban ünnepi szentmise lesz a Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye megalakulásának 25. évfordulója alkalmából. Mindenkit szeretettel hívunk.

10; Szeretettel jelezzük, hogy május 27-én, vasárnap reggel 8 órakor egyházközségi, délelőtt 10 órakor elsőáldozási és délután 4 órakor bérmálási szentmisék lesznek.

Megszakítás