Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. június 4-10.

1; Most vasárnap délután 5 órától közös szentségimádás lesz, illetve az esti szentmise egyetemes könyörgéseikbe foglaljuk bele a hívek kéréseit, háláit, amit az imadobozba elhelyeztek.

2; Hétfőn este 7-kor az Országzászlónál megemlékezés lesz Trianonról. Az első világháború lezárásának 100. évfordulója alkalmából közösen emlékezzünk a hősi halottakra a Szomorú katona szobránál, és a Tanács Köztársaság mártírjairól emlékeznek meg az evangélikus temetőben.

3; Június 7-én, csütörtökön este 7 órakor az Exaudi Kamarakórus hálaadó és évadzáró műsora lesz templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

4; Június 8-án, pénteken délután 3 órakor lesz a katolikus temetőben nyugvó plébánosok, szerzetesek, kántorok újratemetése, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

5; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunfélegyházi születésű Dr. Tomán Mihály római katolikus vőlegény, Tomán Mihály és Szőllősi Erzsébet Katalin fia és a kiskunfélegyházi születésű Hegedűs Regina római katolikus menyasszony, Hegedűs Sándor és Hajagos Márta leánya között. A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a szegedi születésű Savanya Imre római katolikus vőlegény, Savanya Imre és Németh Ibolya fia és a kiskunhalasi születésű Rain Rita római katolikus menyasszony, Rain Zoltán Mihály és Tóth Andrea leánya között. Kérem a kedves testvéreket, hogy imádkozzanak a fiatal párokért.

6; Június 10-én, vasárnap ökumenikus családi nap lesz városunk főtérén, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Ezen a napon csak reggel 8 órakor lesz szentmise templomunkban. Részletes program a plakáton olvasható.

7; Tanévzáró gitáros szentmisénk június 17-én, vasárnap 9 órakor kezdődik, melyre minden gyermeket, fiatalt, pedagógust és szülőt szeretettel hívunk.

Megszakítás