Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. június 18-24.

1; Kedden az esti szentmise és litánia után szeretettel hívom a testvéreket a plébánia közösségi termébe, ahol közösen beszélgetünk a Jézus Szíve litánia megszólításairól.

2; Csütörtökön reggel 7 órakor lesz a szentmise. A szentmise és a litánia után reggel 8 órakor indulunk a hittanos és szorgalmasan templomba járó (a szentmise naplójában legalább 15 misealáírással rendelkező, és legkésőbb kedd este 6 óráig a plébánián bejelentkezett) gyerekekkel a jutalom kirándulásra. Úti célunk a Pécs melletti Mecsextrém Park, ahonnan a kora esti órákban érkezünk haza. Mindenki hozzon magával egész napra inni és enni valót, megfelelő öltözéket, és ha kell a gyógyszereit. Az útiköltséget és a belépőt a plébánia fizeti.

3; Hálásan köszönöm a múlt vasárnapi ökumenikus családi napon való részvételüket. Külön köszönöm a segédkezőknek, hogy aktívan kivették a részüket a napi szolgálatban. Köszönöm a Tátrai főorvos úrnak, hogy templomunk gyertyatartóit ünnepi köntösbe öltöztette.

4; A Kalocsai Főszékesegyházban június 29-én, pénteken délelőtt 10 órakor lesz a papszentelés, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket, és kérjük, hogy a 3 szentelendő fiatalt hordozzák imádságaikban.

5; A kalocsai Érseki Múzeumban június 29-én, pénteken délután 3 órakor nyitják meg ünnepélyesen Prokop Péter pap-festőművész állandó kiállítását, melyre szintén szeretettel hívják a kedves testvéreket. Péter atya 1956-57-ben Kiskőrösön szolgált Forgács Ferenc atya mellett, ezért is aktuális lehet számunkra az ő kiállítása.

Megszakítás