Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. július 30. – 2018. augusztus 5.

1; Hétfőn és kedden reggel 8 órakor lesz a szentmise.

2; Pénteken reggel 8 órától szentségimádás lesz a templom előterében lévő kis kápolnában, mindenkit szeretettel hívunk, biztatunk, bátorítunk akár csak néhány percre is térjen be Jézushoz, aki mindig szeretettel várja. Aki tud egy – egy óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérem, jelentkezzen a sekrestyében. Ezen a napon délután 5 órakor közös szentségimádási órát tartunk, melyre szintén szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

3; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a szentendrei születésű Nagy Gergely vőlegény, Nagy Ernő és Balogh Katalin fia és a kiskunhalasi születésű Urbán Nikolett római katolikus menyasszony, Urbán Lajos és Szabó Rózsa leánya között.

A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a dunaújvárosi születésű Gróf Gábor római katolikus vőlegény, Gróf Gábor és Keresztúri Mónika fia és a kiskunhalasi születésű Virág Erzsébet római katolikus menyasszony, Virág Attila és Patai Irén leánya között.

A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a dunaújvárosi születésű Hévizi László vőlegény, Hévizi László és Kőkuti Ilona fia és a budapesti születésű Kállai Krisztina római katolikus menyasszony, Kállai Pál és Szvetnyik Julianna leánya között.

Kérem a kedves testvéreket, imádkozzanak a fiatal párokért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti kölcsönös szeretetben és hűségben.

4; Szombat délután fél 6-kor a Mária litániával köszöntjük a Szűzanyát, este 6 órakor pedig Czele József káplán atya első ünnepélyes szentmiséje lesz Kiskőrösön, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

5; Jövő vasárnap délután 5 órakor közös szentségimádási órát tartunk, melyre szintén szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

6; Isten éltesse a július hónapban születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás