Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. július 2-8.

1; Mai vasárnapon világszerte a katolikus egyházban Péter-fillér gyűjtés van, mellyel a Szentatya karitatív szolgálatát segíthetik. Adományaikat előre is hálásan köszönjük.

2; Most vasárnap délután 5 órától szentségimádási óra lesz, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

3; Július 2-án, hétfőn reggel 8 órakor lesz a szentmise.

4; Július 3-án, kedden az esti szentmise után, szeretettel hívom a férfitestvéreket a következő imatalálkozónkra.

5; A héten lesz elsőpéntek, reggel 8 órától szentségimádás lesz a templom előterében délután 5 óráig. Az Oltáriszentségben jelenlévő Jézus mindenkit szeretettel hív akár csak egy rövid időre is. Akik tudnak egy – egy óra felügyeletet vállalni, azokat tisztelettel kérem, jelentkezzenek a sekrestyében. Délután 5 órától közös szentségimádás lesz az esti szentmise kezdetéig. Pénteken az esti szentmise után, 19 órától zenés ifjúsági dicsőítés lesz a templomunkban, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

6; Szombaton az esti szentmise előtt fél 6-tól a litániával köszöntjük a Szűzanyát, amire szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

7; A Római Katolikus Anyaszentegyház házasságot hirdet a kiskunhalasi születésű Torgyik László római katolikus vőlegény, Torgyik László és Király Terézia fia, valamint a kiskunhalasi születésű Túrú Dorottya evangélikus menyasszony, Túrú Imre és Dulai Katalin leánya között. Kérem, a kedves testvéreket imádkozzanak az ifjú párért, hogy Isten áldása őrizze őket meg egymás iránti szeretetben.

8; Érsek atya döntése következtében 2018. augusztus 1-től Czele József újmisés atya nálunk teljesít kápláni szolgálatát. Tisztelettel kérem a testvéreket, fogadják szeretettel és foglalják az ő életét és most kezdődő papi szolgálatát imádságaikba.

Megszakítás