Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. július 16-22.

1; Hálásan köszönöm a templomnak ajándékozott két cserép virágot.

2; Július 26-án, csütörtökön lesz Jézus nagyszüleinek liturgikus emléknapja. Ezen alkalomból szeretettel hívjuk a nagyszülőket és az egyedül élő özvegy testvéreket, július 29-én, vasárnap a 9 órai szentmisére közös ünneplésre.

3; Augusztus 4-én, szombat este 6 órakor lesz Czele József káplán atya első ünnepélyes szentmiséje Kiskőrösön, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

4; Augusztus 13-án, hétfőn Baján keresztül a hercegszántói Mária kegyhelyhez szervezünk egy zarándoknapot. Megnézzük a bajai belvárosi két katolikus templomot, a bajai Vodica kegyhelyet, majd délután a hercegszántói kegyhelyen lenne szentségimádás és ünnepi szentmise más zarándokcsoportokkal közösen. Aki szeretne részt venni ezen a napon, jelentkezzen a sekrestyében, vagy a plébánián, az útiköltség 1.500 Ft befizetésével.

5; Október 8-án, Lourdes-ba indul Talapka István kiskunhalas felsővárosi plébános atya egy zarándok csoporttal. Aki szeretne csatlakozni hozzájuk, jelentkezhet a halasi plébánián, a 06-77/421-067 telefonszámon.

Megszakítás