Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. január 8-14.

1; Most vasárnap délután 4 órától szentségimádási órára hívjuk a kedves testvéreket.

2; Hétfőtől elkezdődnek az ökumenikus imaalkalmak. Hétfő-kedd-szerda pünkösdi gyülekezetnél a Szent István utcában, csütörtök-péntek-szombat a baptista gyülekezetnél a Kálvin utcában. Minden közös alkalom este 6 órakor kezdődik, melyre szeretettel hívjuk a kedves testvéreket.

3; Pénteken este 6 órára szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

4; Szombaton délelőtt 9 órára szeretettel várom az elsőáldozásra készülő gyerekeket ide a templomba, a következő szentgyónás elvégzésére. Szombat este 7 órára szeretettel hívom a fiatalokat a baptista közösségi terembe, egy ökumenikus ifjúsági estére.

5; Jövő vasárnap a Kossuth és a Katolikus rádió tőlünk közvetíti a szentmisét, így kivételesen nem 9, hanem 10 órakor kezdődik a délelőtti szentmise, melyre mindenkit szeretettel várok. Illetve szeretném jelezni, hogy az ökumenikus imaalkalmak zárása január 21-én, vasárnap este 5 órakor lesz a baptista gyülekezetnél, így ezen a napon itt a templomban, délután 4 órakor lesz a szentmise.

6; Akik szeretnék vízkereszt ünnepéhez kapcsolódóan otthonaikat megszenteltetni, tisztelettel kérem jelezzék a sekrestyében vagy a plébánián.

7; Aki szeretné jövő évre előfizetni az Új Ember vagy a Keresztény Élet katolikus hetilapot, kérem még a héten jelezze a sekrestyében vagy a plébánián.

8; Akik jelentkeztek az áprilisi római zarándokútra, tisztelettel jelzem, hogy az első részletet, személyenként 59.000Ft-ot, január hónap végéig szíveskedjenek befizetni a plébánián. A buszon a hely lefoglalása, a befizetés sorrendjében történik.

Megszakítás