Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. január 29. – 2018. február 4.

1; Most vasárnap délután 4 órától szentségimádási órát tartanak a Vándor Evangélium Imaközösség tagjai itt a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívnak.

2; Kedden az esti szentmise után szeretettel hívok mindenkit a „Róma ege alatt” című, XII. Piusz pápa életét bemutató film első részének megtekintésére, a plébániára.

3; Szerdán este 6 órára szeretettel hívom a plébániára, azokat a felnőtt testvéreket, akik a szentségi felkészítőre járnak.

4; Pénteken reggel 8 órától délután 4 óráig egyéni szentségimádásra lesz lehetőség a közösségi termünkben, melyre mindenkit szeretettel buzdítok. Akik tudnak ez idő alatt egy-egy óra felügyeletet vállalni tisztelettel kérem, hogy jelentkezzenek.  Pénteken délután 4 órától közös szentségimádás lesz a templomban, majd 5 órától a Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepi szentmiséje, amelyen gyertyát szentelünk. Erre lehet hozni otthonról a saját gyertyáikat, vagy itt is lehet vásárolni újakat. A szentmise végén elkezdjük közösen imádkozni a lourdes-i kilencedet készülve a jelenések ünnepére. Este fél 7-re pedig szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

5; Azokat a jegyespárokat, akik az idei évben kívánnak templomunkban házasságot kötni, szeretettel hívom szombaton délután 2 órára a plébániára az első közös jegyes oktatási alkalomra. Szombaton délután fél 5-től a litániával és a lourdes-i kilenced elimádkozásával köszöntjük a Szűz Máriát. Szombat és vasárnap a szentmisék végén Balázs-áldásban részesítem a kedves testvéreket. Szombaton este fél 7-re szeretettel hívom a plébániára az egyházközségi képviselőtestület tagjait a szokásos év eleji megbeszélésünkre.

6; Jövő vasárnap délután 4 órától szentségimádási órára hívjuk a kedves testvéreket. Jövő vasárnap az esti 5 órai szentmise keretébe foglaljuk bele az imaszándékaikat, melyek írására szeretettel bátorítok mindenkit.

7; Isten áldása kísérje a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás