Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. január 1-7.

1; Év végi hálaadásunk a ma este 5 órai szentmise keretében lesz, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Akinek van kedve, szeretettel hívom szilveszter éjszaka fél 12-re ide a templomba, hogy közösen imádkozva, Jézus jelenlétében lépjük át az újesztendő küszöbét.

2; Holnap Szűz Mária Isten anyja főünnepén este 5 órakor lesz szentmise.

3; Szerda este 6 órára, szeretettel hívják az énekkar tagjait az evangélikus imaházba, az évek óta megrendezésre kerülő tea estre.

4; Csütörtök este 6 órára szeretettel várom a plébániára a felnőtt szentségi felkészítőre járó testvéreket.

5; Pénteken reggel 8 órától délután 4 óráig szentségimádás lesz a közösségi teremben, melyre szeretettel kérem segítségüket. Aki tud egy-egy óra jelenlétet vállalni, jelentkezzen a sekrestyében. Természetesen napközben bárki bejöhet a szentségi Jézushoz. Közös szentségimádás délután 4 órakor kezdődik a templomban.

6; Pénteken este 6 órára szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

7; Szombaton délután fél 5-től a litániával köszöntjük a Szűz Anyát, majd vízkereszt ünnepe alkalmából az esti szentmise keretében hódolatunkat fejezzük ki az újszülött Király előtt.

8; Az imakérés dobozába elhelyezett szándékokra jövő vasárnap, az esti szentmise keretében imádkozunk közösen.

9; Aki szeretné jövő évre előfizetni az Új Ember vagy a Keresztény Élet katolikus hetilapot, kérem jelezze a sekrestyében vagy a plébánián.

10; Szeretettel köszöntöm a születésnapját, névnapját, házassági évfordulóját ünneplő kedves testvéreket.

 

Isten áldásában gazdag, boldog újesztendőt kívánok minden kedves testvérünknek!

Megszakítás