Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. február 5-11.

1; Most vasárnap délután 4 órától szentségimádási óra lesz itt a templomban, melyre mindenkit szeretettel hívnak. Az esti 5 órai szentmise keretébe foglaljuk bele az imaszándékaikat, melyeket a templom közepén lévő kis dobozba elhelyeztek. A Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepi szentmiséjén szentelt gyertyákból lehetőség van vásárolni az oldalkápolnában, a szentmisék után, a mai napon. Az esti szentmisék végén közösen imádkozzuk a lourdes-i kilencedet készülve a jelenések ünnepére. Ezen a hétvégén, minden szentmise végén Balázs-áldásban részesítem a kedves testvéreket.

2; Kedden az esti szentmise után szeretettel hívok mindenkit a „Róma ege alatt” című, XII. Piusz pápa életét bemutató film második részének megtekintésére, a plébániára.

3; Szerdán este 6 órára szeretettel hívom a plébániára, azokat a felnőtt testvéreket, akik a szentségi felkészítőre járnak.

4; Pénteken este 6 órára szeretettel hívom a plébániára a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

5; Azokat a jegyespárokat, akik az idei évben kívánnak templomunkban házasságot kötni, szeretettel hívom szombaton délután 3 órára a plébániára az második közös jegyes oktatási alkalomra.

6; Jövő vasárnap a délelőtti szentmise gitáros, ifjúsági énekes szentmise lesz, melyre külön szeretettel hívjuk az iskolás gyerekeket. Szeretettel hívjuk a házaspárokat is erre a szentmisére, a Házasság Hete közös kezdetére.

7; Az egyházközség férfi testvéreit szeretettel hívom a következő találkozásunkra február 13-a, kedd este 6 órára a közösségi termünkbe.

Megszakítás