Szent József Katolikus Templom
Kiskőrös

2018. február 26. – 2018. március 4.

1; Most vasárnapi perselyadományaikkal a katolikus oktatási intézményeket támogatják, amit előre is hálásan köszönünk. Most vasárnap délután 4 órától a Vándor Evangélium Imaközösségek vezetésével lesz szentségimádási óra, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

2; Kedden az esti szentmise után keresztúti ájtatosságot végzünk, melyre mindenkit szeretettel hívunk. Az ájtatosságra az elmúlt években felnőtt szentségi felkészítőn részt vett testvéreket külön szeretettel hívjuk, hogy aktív részvételükkel bekapcsolódjanak a szertartásba. Kedden a keresztút után szeretettel hívok mindenkit a plébániára VI. Pál Viharos idők pápája címmel készült film 2. részének megtekintésére.

3; Nagyböjti lelkigyakorlatunkat a héten csütörtök-péntek-szombat, este 5 órakor tartjuk, melyet Mons. Menyhárt Sándor bírósági helynök atya vezet. Mind a három nap délután 4 órától lehetőséget biztosít a húsvéti szentgyónások elvégzésére. Mindenkit szeretettel kérek, végezze el az ünnep előtti szentgyónását. Csütörtökön délután 4 órától szentségimádás, pénteken keresztút, szombaton rózsafüzér és litánia lesz a templomban. A záró szentmisén, szombaton este 5 órakor, szolgáltatjuk ki a betegek szent kenetét, tisztelettel kérem a testvéreket, akik szeretnének részesülni a szentségben, vegyenek részt a lelkigyakorlaton és végezzék el a szentgyónásukat.

4; A héten elsőpénteken reggel 8 órától délután 4 óráig szentségimádás lesz a közösségi teremben, aki tud egy-egy óra felügyeletet vállalni, tisztelettel kérném, jelentkezzen a sekrestyében. Péntek délután 4 órára szeretettel hívom a templomba, a keresztúti ájtatosságra, a bérmálkozásra készülő középiskolás fiatalokat.

5; Jövő vasárnap 9 órakor gitáros, énekes szentmise lesz, melyre külön szeretettel hívom a gyerekeket. Jövő vasárnap délután 4 órától elsővasárnapi szentségimádási órát végezzük, melyre mindenkit szeretettel hívunk.

6; Az egyházközségünk képviselő testületének 5 éves mandátuma március 19-én véget ér. Most vasárnap lehet átvenni a jelöltek listáját tartalmazó szavazólapot, amit odahaza kitöltve, március 4-én vasárnap lehet leadni.

7; Isten éltesse a születésnapjukat, névnapjukat, házassági évfordulójukat ünneplő kedves testvéreket.

Megszakítás